1

dockningssystem för underhållning

  -{discount-percentage}%

  dockningssystem för underhållning

  Släpp loss din musik med superbt ljud

  Befria din iPhone/iPod-musik och upplev den med suveränt ljud på Philips DCM250. I det eleganta systemet kombineras snygg design i cool metallic med smarta funktioner och totalt 30 W RMS-uteffekt för ett verkligt dynamiskt ljud.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Släpp loss din musik med superbt ljud

Befria din iPhone/iPod-musik och upplev den med suveränt ljud på Philips DCM250. I det eleganta systemet kombineras snygg design i cool metallic med smarta funktioner och totalt 30 W RMS-uteffekt för ett verkligt dynamiskt ljud.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Släpp loss din musik med superbt ljud

från iPhone, iPod, USB, CD och radio

 • DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från lågt till högt. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.

 • Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Med digital ljudkontroll får du ett urval förinställningar – Jazz, Rock, Pop och Classic – som du kan använda till att optimera frekvensomfånget för olika musikstilar. För varje läge används grafisk frekvenskorrigering för att automatiskt justera ljudbalansen och förstärka de viktigaste ljudfrekvenserna i den valda musikstilen. Med digital ljudkontroll får du enkelt ut mesta möjliga av musiken genom att finjustera ljudbalansen så att den passar för den musik du spelar.

 • Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Sök helt enkelt efter kanalen du vill ställa in som snabbval och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Med förinställda radiokanaler kan du snabbt komma åt din favoritradiokanal utan att manuellt behöva ställa in frekvensen varje gång.

 • Spela upp ljud från och ladda din iPod/iPhone samtidigt

  Spela upp ljud från och ladda din iPod/iPhone samtidigt

  Lyssna på din favoritmusik på MP3 medan du laddar din iPod/iPhone! Med dockan kan du ansluta den bärbara enheten direkt till dockningssystemet för underhållning så att du kan lyssna på din favoritmusik med suveränt ljud. Den laddar också din iPod/iPhone under uppspelningen så att du kan lyssna på musik och behöver inte oroa dig för att batteriet till den bärbara spelaren ska ta slut. Dockningssystemet för underhållning laddar den bärbara enheten när den är dockad.

 • Lyssna på MP3/WMA-CD, CD och CD-RW

  Lyssna på MP3/WMA-CD, CD och CD-RW

  Med ljudkomprimeringsteknik kan digitala musikfiler reduceras upp till 10 gånger i storlek utan att ljudkvaliteten radikalt försämras. MP3 och WMA är två av komprimeringsformaten med vilka du kan uppleva en hel värld av digital musik på din Philips-spelare. Ladda ned MP3- eller WMA-låtar på musikwebbplatser på internet eller skapa dina egna MP3- eller WMA-musikfiler genom att rippa dina CD-skivor och överföra dem till spelaren.

 • USB Direct för enkel MP3-musikuppspelning

  USB Direct för enkel MP3-musikuppspelning

  Tack vare fullständig filöverföringskapacitet kan du lätt och bekvämt få åtkomst till mer musik via inbyggt USB Direct.

 • Elegant design med supertunt CD-fack

  Elegant design med supertunt CD-fack

 • Högkvalitativ fjärrkontroll för bekväm användning

  Fjärrkontrollen är utvecklad med en perfekt balans mellan storlek och vikt. Den är tunn och ergonomiskt utformad. Fjärrkontrollens undersida har en mjuk gummiyta för att garantera bekväm användning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av