1

Fästbart batteri och laddningsenhet

  -{discount-percentage}%

  Fästbart batteri och laddningsenhet

  Energi i farten

  Säg adjö till trassel – installera systemet för enkel trådlös laddning! Anslut en laddningsenhet där du brukar ladda din enhet, använd sedan det fästbara batteriet för att frigöra dig från kablar och få reservström när du är i farten. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Energi i farten

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Energi i farten

Säg adjö till trassel – installera systemet för enkel trådlös laddning! Anslut en laddningsenhet där du brukar ladda din enhet, använd sedan det fästbara batteriet för att frigöra dig från kablar och få reservström när du är i farten. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fästbart batteri och laddningsenhet

för iPhone & iPod DLP2277/10 Hitta liknande produkter

Energi i farten

för enkel och bekväm laddning

 • Fördubbla din batterikapacitet och få nästan dubbelt så lång samtalstid

  Fördubbla din batterikapacitet och få nästan dubbelt så lång samtalstid

  Nu kan du prata, surfa och njuta av musik och videoklipp på din iPod eller iPhone nästan dubbelt så länge med den fördubblade batterikapaciteten hos det kompakta, lätta batteriet.

 • Kompakt och flexibel design för enkel användning

  Den kompakta, flexibla designen innebär att du kan använda din enhet även när batteripaketet är påsatt och håller på att ladda.

 • Ladda enhetens batteri när du är i farten

  Ha batteriet tillhanda så att du har kraft att ladda batteriet för din enhet var du än befinner dig. Du kan enkelt ansluta batteriet och ladda batteriet enkelt och bekvämt när du är i farten.

 • Dold strömindikatorlampa så att du snabbt ser status

  Den dolda lysdioden är både diskret och energieffektiv, och visas när du trycker på en knapp. På så sätt kan du snabbt kontrollera strömstatusen hos batteripaketet.

 • Fungerar överallt – perfekt när du inte befinner dig i närheten av någon strömkälla

  Även om du inte har en vägg- eller billaddare i närheten kan du ladda upp enhetens batteri med det praktiska batteripaketet. Det intelligenta batteripaketet ger ström först, så du kan ta bort paketet efter användning och fortfarande ha ett fulladdat batteri i din enhet.

 • Mini-USB-kabel för synkronisering och laddning

  Den medföljande mini-USB-kabeln ansluts till en USB-laddningsenhet, som datorn eller en USB-vägg- eller billaddare. När den ansluts till datorn gör kabeln att du kan synkronisera din iPod eller iPhone med iTunes.

 • Fungerar med de flesta fodral, så du kan fortfarande använda din favorit

  Utformningen med sugkopp fästs enkelt på baksidan av din iPhone eller iPod, och på de flesta fodral – så inga klumpiga specialfodral behövs! På så sätt kan du fortsätta med att använda ditt favoritfodral till enheten och fortfarande dra nytta av fördelarna med trådlös laddning och reservström när du är i farten.

 • Ladda via kontakt – du behöver varken sätta i eller dra ur

  Sätt bara i ett trådlöst batteri i en laddningsbasenhet för att börja ladda både batteriet och enheten via kontaktpunkterna.

 • Ladda med medföljande väggladdare och mini-USB-kablar

  Du kan ladda ditt fästbara batteri på tre sätt – med den medföljande USB-väggladdaren, via datorn med den medföljande USB-kabeln (som även synkroniseras när den är ansluten), eller genom att sätta batteriet i en Infinergy-laddningsbasenhet.

 • Placera strömmen där du behöver den med den slimmade laddningsbasenheten

  Från köket till kontoret eller sängbordet ansluter du en kompakt basenhet var du än brukar ladda dina enheter. Ladda sedan genom att bara sätta i ett trådlöst batteri i basenheten där du vanligtvis ändå placerar enheten.

 • Prova ChargeOn-systemet för enkel laddning

  Rör strömkällorna till det för dig? Installera ett ChargeOn-system för trådlös laddning utan ansträngning! Sätt i en basenhet där du brukar ladda: vid skrivbordet, i köket eller på sängbordet. Använd sedan det fästbara batteriet för att frigöra dig från kablar och få reservström var du än går.

 • Kan användas trådlöst med ChargeOn-basenheter

  Batteriet är utformat med kontaktpunkter, vilket gör att du kan ladda det på en ChargeOn-basenhet genom att bara sätta det i basenheten – du behöver varken sätta i eller dra ur! Använd basenheten för bekväm laddning utan sladdar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av