USB-batteri

  USB-batteri

  Ladda flera gånger när du är i farten

  Strömförsörjning var du än befinner dig – med batteripaketet får du extra ström som motsvarar mer än en full laddning. Tack vare 2 USB-portar kan du ladda två enheter samtidigt. Ultrasnabb laddning med totalt 2,1 A. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ladda flera gånger när du är i farten

med ett bärbart reservströmpaket

 • Dold strömindikatorlampa så att du snabbt ser status

  Den dolda lysdioden är både diskret och energieffektiv, och visas när du trycker på en knapp. På så sätt kan du snabbt kontrollera strömstatusen hos batteripaketet.

 • Fungerar överallt – perfekt när du inte befinner dig i närheten av någon strömkälla

  Även om du inte har en vägg- eller billaddare i närheten kan du ladda upp enhetens batteri med det praktiska batteripaketet. Det intelligenta batteripaketet ger ström först, så du kan ta bort paketet efter användning och fortfarande ha ett fulladdat batteri i din enhet.

 • Mikro-USB-kabel för anslutning och laddning medföljer

  Den medföljande mikro-USB till USB 2.0-kabeln är avsedd för användning med mobiltelefoner, digitalkameror och andra bärbara enheter med mikro-USB-anslutning. Bär den med dig, ha den bredvid skrivbordet eller byt ut en kabel du förlorat så att du alltid kan ansluta och ladda när du vill.

 • Ladda dina enheter flera gånger när du är i farten

  Den här bärbara strömkällan ger dig extra ström för mer än två fullständiga laddningar när du är i farten. Ta med den på resan så har du reservström när du behöver.

 • Fungerar med USB-baserade enheter

  Den universella enheten har en USB-anslutning så att den kan användas med din USB-baserade enhet via enhetens USB-kabel, som du antingen redan har eller kan köpa separat.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av