Hårddisk-/DVD-recorder

  Hårddisk-/DVD-recorder

  Titta på vad du vill – när du vill

  Spela in på hårddisk utan att behöva bekymra dig om var du ska lagra informationen. Spara det du tycker om på en DVD med digital kvalitet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Titta på vad du vill – när du vill

 • Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  i-LINK, även kallad IEEE 1394 och FireWire, innebär digital överföring av alla ljud- och videosignaler via en enda kabel utan förlust av bild- och ljudkvalitet. Med en digital i.LINK-ingång kan du kopiera dina hemvideofilmer och behålla den ursprungliga digitala bildkvaliteten.

 • Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Med Instant Replay kan du återuppleva magiska filmögonblick och superba sportsekvenser ­ när du vill. När du trycker på en knapp spelar hårddisken upp de senaste 30 sekunderna. Om du vill hoppa längre bakåt trycker du bara på knappen igen.

 • ShowView för snabb och enkel programmering

  ShowView för snabb och enkel programmering

  Med ShowView-systemet behöver du bara ange ShowView-numret när du vill programmera inspelningen. Det är en kod på högst nio siffror (vanligtvis färre), som finns angiven bredvid programmen i de flesta TV-tidningar.

 • Snabb arkivering från hårddisk till DVD

  Funktionen för arkivering med hög hastighet gör att du kan göra en kopia av en inspelning från hårddisken till en DVD-skiva på en bråkdel av den ursprungliga inspelningstiden. När programmet är lagrat på hårddisken kan du kopiera det till en DVD+R/RW-skiva med maximal hastighet.

 • Spela upp MP3, WMA, JPEG och DivX 3.11/4.x/5.x/6

  Eftersom du kan spela upp flera format kan du spela upp format som MP3, WMA, JPEG och det populära DivX-formatet. Tack vare DivX-uppspelningen kan du spela upp och dela komprimerat DivX-videoinnehåll med hög kvalitet på annat än din dator.

 • Med dubbla medier kan du bekvämt spela in på både DVD+R/RW och DVD-R/RW

  Med Philips DVD-recorder kan du spela in på "dubbla medier", alltså göra inspelningar på DVD+R/RW- och DVD-R/RW-skivor. Nu kan du köpa vilken skivtyp du vill och Philips DVD-recorder kommer alltid att skapa kompatibla inspelningar som kan spelas upp på alla DVD-spelare.

 • Pause Live TV med en knapptryckning pausar handlingen omedelbart

  Med Pause Live TV får du fullständig kontroll. När recordern är påslagen börjar ett stort inbyggt minne automatiskt spela in programmet du tittar på så att du kan göra en paus, spela upp programmet igen eller spara det, när som helst. Om du vill ta en paus kan du göra ett uppehåll i det "direktsända" TV-programmet med bara en knapptryckning och fortsätta titta när det passar dig.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av