Hårddisk-/DVD-recorder

  USB 2.0

  Hårddisk-/DVD-recorder

  Planera din TV-tid

  Njut av foton, filmer och musik på TV:n hemma i vardagsrummet. Du får ut mesta möjliga av TV-tiden med One Touch Pause Live TV, Instant Replay och FlexTime. Titta på dina favoriter när du vill utan att missa en sekund. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Planera din TV-tid

 • Spelar upp DivX, MP3, WMA och JPEG-foton från digitalkamera

  Spelar upp DivX, MP3, WMA och JPEG-foton från digitalkamera

  Du kan använda dig av praktiskt taget vilket medieformat du vill, som DivX, MP3, WMA och JPEG. Du får oslagbara valmöjligheter och kan njuta av lyxen att dela med dig av mediefiler på din TV eller via hemmabiosystemet, hemma i TV-soffan.

 • DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  Med DivX-funktionen kan du njuta av DivX-kodade videofilmer hemma i TV-soffan. DivX-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda till att spara stora filer, som filmer, filmklipp och musikvideor på skivor som CD-R/RW och inspelningsbara DVD-skivor. I DivX Ultra kombineras DivX-uppspelning med suveräna funktioner som integrerad textning, flera olika ljudspår, kapitel och menyer i ett praktiskt filformat.

 • Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan ger dubbelt så hög vertikal upplösning. I stället för att skicka fält med de udda linjerna till skärmen först, följt av fält med jämna, skrivs båda fälten ut samtidigt. En fullstor bild skapas omedelbart och maximal upplösning används. Vid dessa höga hastigheter får du intrycket av en skarpare bild utan linjer.

 • Enkel filöverföring mellan hårddisk, DVD och USB 2.0 med hög hastighet

  Enkel filöverföring mellan hårddisk, DVD och USB 2.0 med hög hastighet

  Tack vare den fullständiga filöverföringskapaciteten kan du överföra eller kopiera multimediefiler från en källa till en annan oavsett om filerna finns på recorderns hårddisk, en DVD-skiva eller på USB-flashenheten.

 • Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Med Instant Replay kan du återuppleva magiska filmögonblick och superba sportsekvenser ­ när du vill. När du trycker på en knapp spelar hårddisken upp de senaste 30 sekunderna. Om du vill hoppa längre bakåt trycker du bara på knappen igen.

 • FlexTime – titta på inledningen medan du spelar in slutet

  FlexTime – titta på inledningen medan du spelar in slutet

  Tack vare den extremt snabba hårddisken kan du med FlexTime titta på ett program samtidigt som det spelas in. Du kan också titta på ett program som ligger inspelat på hårddisken och samtidigt spela in något annat.

 • Med dubbla medier kan du spela in på DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Med Philips DVD-recorder kan du spela in på "dubbla medier", alltså göra inspelningar på DVD+R/RW-, DVD-R/RW- och DVD+R DL-skivor. Nu kan du köpa vilken skivtyp du vill och Philips DVD-recorder kommer alltid att skapa kompatibla inspelningar som kan spelas upp på alla DVD-spelare.

 • Med HDD Media Jukebox kan du lagra filmer, musik och foton

  Nu kan du skapa din egen jukebox för digitala medier hemma i vardagsrummet. Du kan snabbt och lätt överföra MP3-, WMA-, MPEG2-, DivX-, DivX Ultra-, Xvid-, JPEG- och HD JPEG-filer till spelarens inbyggda hårddisk från CD och DVD eller från USB-minnen, bärbara mediespelare, digitalkameror och till och med från vissa AV-enheter. Sedan kan du spela upp dina favoritfilmer, lyssna på musik eller titta på bilder på TV:n eller via hemmabiosystemet precis när du vill. Möjligheterna är oändliga!

 • Snabb arkivering från hårddisk till DVD

  Funktionen för arkivering med hög hastighet gör att du kan göra en kopia av en inspelning från hårddisken till en DVD-skiva på en bråkdel av den ursprungliga inspelningstiden. När programmet är lagrat på hårddisken kan du kopiera det till en DVD+R/RW-skiva med maximal hastighet.

 • Pause Live TV med en knapptryckning pausar handlingen omedelbart

  Med Pause Live TV får du fullständig kontroll. När recordern är påslagen börjar ett stort inbyggt minne automatiskt spela in programmet du tittar på så att du kan göra en paus, spela upp programmet igen eller spara det, när som helst. Om du vill ta en paus kan du göra ett uppehåll i det "direktsända" TV-programmet med bara en knapptryckning och fortsätta titta när det passar dig.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av