Hårddisk-/DVD-recorder

  USB 2.0

  Hårddisk-/DVD-recorder

  Njut av HD-video

  Njut av foton, filmer och musik på TV:n hemma i vardagsrummet. Du får ut mesta möjliga av TV-tiden med One Touch Pause Live TV, Instant Replay och FlexTime. Titta på dina favoriter när du vill utan att missa en sekund. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Njut av HD-video

med HDMI 1080p

 • Spelar upp DivX, MP3, WMA och JPEG-foton från digitalkamera

  Spelar upp DivX, MP3, WMA och JPEG-foton från digitalkamera

  Du kan använda dig av praktiskt taget vilket medieformat du vill, som DivX, MP3, WMA och JPEG. Du får oslagbara valmöjligheter och kan njuta av lyxen att dela med dig av mediefiler på din TV eller via hemmabiosystemet, hemma i TV-soffan.

 • DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  Med DivX-funktionen kan du njuta av DivX-kodade videofilmer hemma i TV-soffan. DivX-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda till att spara stora filer, som filmer, filmklipp och musikvideor på skivor som CD-R/RW och inspelningsbara DVD-skivor. I DivX Ultra kombineras DivX-uppspelning med suveräna funktioner som integrerad textning, flera olika ljudspår, kapitel och menyer i ett praktiskt filformat.

 • Enkel filöverföring mellan hårddisk, DVD och USB 2.0 med hög hastighet

  Enkel filöverföring mellan hårddisk, DVD och USB 2.0 med hög hastighet

  Tack vare den fullständiga filöverföringskapaciteten kan du överföra eller kopiera multimediefiler från en källa till en annan oavsett om filerna finns på recorderns hårddisk, en DVD-skiva eller på USB-flashenheten.

 • Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Med Instant Replay kan du återuppleva magiska filmögonblick och superba sportsekvenser ­ när du vill. När du trycker på en knapp spelar hårddisken upp de senaste 30 sekunderna. Om du vill hoppa längre bakåt trycker du bara på knappen igen.

 • HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta filmer med verklig högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • FlexTime – titta på inledningen medan du spelar in slutet

  FlexTime – titta på inledningen medan du spelar in slutet

  Tack vare den extremt snabba hårddisken kan du med FlexTime titta på ett program samtidigt som det spelas in. Du kan också titta på ett program som ligger inspelat på hårddisken och samtidigt spela in något annat.

 • Med dubbla medier kan du spela in på DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Med Philips DVD-recorder kan du spela in på "dubbla medier", alltså göra inspelningar på DVD+R/RW-, DVD-R/RW- och DVD+R DL-skivor. Nu kan du köpa vilken skivtyp du vill och Philips DVD-recorder kommer alltid att skapa kompatibla inspelningar som kan spelas upp på alla DVD-spelare.

 • Med HDD Media Jukebox kan du lagra filmer, musik och foton

  Nu kan du skapa din egen jukebox för digitala medier hemma i vardagsrummet. Du kan snabbt och lätt överföra MP3-, WMA-, MPEG2-, DivX-, DivX Ultra-, Xvid-, JPEG- och HD JPEG-filer till spelarens inbyggda hårddisk från CD och DVD eller från USB-minnen, bärbara mediespelare, digitalkameror och till och med från vissa AV-enheter. Sedan kan du spela upp dina favoritfilmer, lyssna på musik eller titta på bilder på TV:n eller via hemmabiosystemet precis när du vill. Möjligheterna är oändliga!

 • Pause Live TV med en knapptryckning pausar handlingen omedelbart

  Med Pause Live TV får du fullständig kontroll. När recordern är påslagen börjar ett stort inbyggt minne automatiskt spela in programmet du tittar på så att du kan göra en paus, spela upp programmet igen eller spara det, när som helst. Om du vill ta en paus kan du göra ett uppehåll i det "direktsända" TV-programmet med bara en knapptryckning och fortsätta titta när det passar dig.

 • Snabb arkivering från hårddisk till DVD

  Funktionen för arkivering med hög hastighet gör att du kan göra en kopia av en inspelning från hårddisken till en DVD-skiva på en bråkdel av den ursprungliga inspelningstiden. När programmet är lagrat på hårddisken kan du kopiera det till en DVD+R/RW-skiva med maximal hastighet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av