DVD-recorder/hårddisk

  DVD-recorder/hårddisk

  DVD-recorder/hårddisk

  Spela in vad du vill utan att behöva fundera på var du ska lagra det. Behåll det du tycker om på en DVD med digital kvalitet.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-recorder/hårddisk

Spela in idag på hårddisk och bevara det för evigt

 • Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Med Instant Replay kan du återuppleva magiska filmögonblick och superba sportsekvenser ­ när du vill. När du trycker på en knapp spelar hårddisken upp de senaste 30 sekunderna. Om du vill hoppa längre bakåt trycker du bara på knappen igen.

 • FlexTime – titta på inledningen medan du spelar in slutet

  FlexTime – titta på inledningen medan du spelar in slutet

  Tack vare den extremt snabba hårddisken kan du med FlexTime titta på ett program samtidigt som det spelas in. Du kan också titta på ett program som ligger inspelat på hårddisken och samtidigt spela in något annat.

 • Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  i-LINK, även kallad IEEE 1394 och FireWire, innebär digital överföring av alla ljud- och videosignaler via en enda kabel utan förlust av bild- och ljudkvalitet. Med en digital i.LINK-ingång kan du kopiera dina hemvideofilmer och behålla den ursprungliga digitala bildkvaliteten.

 • Arkivering med hög hastighet från HDD till DVD med upp till 20x hastigheten

  Funktionen för arkivering med hög hastighet gör att du kan göra en kopia av en inspelning från hårddisken till en DVD-skiva på en bråkdel av den ursprungliga inspelningstiden. När programmet är lagrat på hårddisken kan du kopiera det till en DVD+R/RW-skiva med maximal hastighet.

 • Pause Live TV med en knapptryckning pausar handlingen omedelbart

  Med Pause Live TV får du fullständig kontroll. När recordern är påslagen börjar ett stort inbyggt minne automatiskt spela in programmet du tittar på så att du kan göra en paus, spela upp programmet igen eller spara det, när som helst. Om du vill ta en paus kan du göra ett uppehåll i det "direktsända" TV-programmet med bara en knapptryckning och fortsätta titta när det passar dig.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skärmen

  GUIDE Plus+ är en elektronisk programguide – en TV-guide som visas på skärmen där du ser vilka program som kommer att visas under de kommande dagarna och som gör att du med en knapptryckning kan programmera din DVD-recorder.

 • Infraröd kontroll för inspelning från digitaldekoder

  Sat Mouse är ett speciellt tillbehör för att du genom en DVD-recorder ska kunna kontrollera externa satellitmottagare. En IR-signal från fjärrkontrollen skickas för att sätta på satellitmottagaren och välja rätt kanal.

 • Automatisk kapitelindelning ger scenbaserade kapitelmarkeringar via i.LINK

  Med automatisk kapitelindelning upptäcks nya scener (datum/tid ändras) i DV-originalet så att kapitlen i DVD-kopian läggs in i rätt ordning.

 • DVD-skivor kan spelas på befintliga DVD-spelare

  På en DVD-recorder kan du spela vanliga DVD-skivor, men lika viktigt är att DVD+R- och DVD+RW-skivor som skapas på dessa enheter även kan spelas på andra DVD-spelare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av