Hårddisk-/DVD-recorder

  Hårddisk-/DVD-recorder

  Digital TV för inspelning och lagring

  En högkvalitativ DVD-recorder med inbyggd hårddisk – enkel att använda och med en enastående bildkvalitet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital TV för inspelning och lagring

 • Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Med Instant Replay kan du återuppleva magiska filmögonblick och superba sportsekvenser ­ när du vill. När du trycker på en knapp spelar hårddisken upp de senaste 30 sekunderna. Om du vill hoppa längre bakåt trycker du bara på knappen igen.

 • Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  i-LINK, även kallad IEEE 1394 och FireWire, innebär digital överföring av alla ljud- och videosignaler via en enda kabel utan förlust av bild- och ljudkvalitet. Med en digital i.LINK-ingång kan du kopiera dina hemvideofilmer och behålla den ursprungliga digitala bildkvaliteten.

 • Ljudinspelning med 5.1-kanalsljud av TV-program från digitaldekoder

  Ljudinspelning med digitalt 5.1-kanalsljud gör att du – samtidigt med videon – kan spela in originalljudet från digitala musikkällor som satellitmottagare och spara det på en DVD-skiva. Inspelningarna kan sedan spelas upp med flerkanaligt ljud i din Philips-recorder eller i stereo på valfri DVD-spelare.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skärmen

  GUIDE Plus+ är en elektronisk programguide – en TV-guide som visas på skärmen där du ser vilka program som kommer att visas under de kommande dagarna och som gör att du med en knapptryckning kan programmera din DVD-recorder.

 • Pause Live TV med en knapptryckning pausar handlingen omedelbart

  Med Pause Live TV får du fullständig kontroll. När recordern är påslagen börjar ett stort inbyggt minne automatiskt spela in programmet du tittar på så att du kan göra en paus, spela upp programmet igen eller spara det, när som helst. Om du vill ta en paus kan du göra ett uppehåll i det "direktsända" TV-programmet med bara en knapptryckning och fortsätta titta när det passar dig.

 • Flextime – titta på inledningen samtidigt som du spelar in slutet

  Tack vare den extremt snabba hårddisken kan du med FlexTime titta på ett program samtidigt som det spelas in.

 • Med dubbla medier kan du spela in på DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Med Philips DVD-recorder kan du spela in på "dubbla medier", alltså göra inspelningar på DVD+R/RW-, DVD-R/RW- och DVD+R DL-skivor. Nu kan du köpa vilken skivtyp du vill och Philips DVD-recorder kommer alltid att skapa kompatibla inspelningar som kan spelas upp på alla DVD-spelare.

 • Digital TV-mottagare (DVB-T) för direktinspelning

  Med den inbyggda DVB-T-mottagare kan du titta på och spela in marksänd digital-TV. Den digitala videosignalen konverteras inte till en analog vilket medför att den höga bildkvaliteten kan behållas.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av