Hårddisk-/DVD-recorder

  Hårddisk-/DVD-recorder

  Förhöj upplevelsen med Pixel Plus

  En högkvalitativ DVD-recorder med inbyggd hårddisk – enkel att använda och med en enastående bildkvalitet.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Förhöj upplevelsen med Pixel Plus

 • Pixel Plus för skarpare detaljer, djup och klarhet

  Pixel Plus för skarpare detaljer, djup och klarhet

  Philips Pixel Plus-teknik förbättrar kvaliteten på inkommande signaler oavsett källa, t.ex. TV-mottagning, satellitmottagning, DVD-inspelningar och DVD-uppspelningar oavsett kvalitetsnivå. Bildkvaliteten på videosignalen analyseras, och beroende på störningsgrad används automatiskt Philips egenutvecklade specialfunktioner för brusreducering, tidsbaserad korrigering och skärpa på utsignalen. Det ger en överlägsen videobild från HDMI-signalen på valfri HDMI-TV och Philips Pixel Plus-TV-apparat.

 • Digital HDMI-utgång för enkel anslutning med endast en kabel

  Digital HDMI-utgång för enkel anslutning med endast en kabel

  HDMI (High Definition Multimedia Interface) är en direkt digitalanslutning för digital HD-video och digitalt flerkanalsljud. Eftersom det inte görs någon konvertering till analoga signaler överförs perfekta bilder och högkvalitativt ljud helt befriat från brus. HDMI är fullständigt bakåtkompatibel med DVI (Digital Video Interface).

 • Video Upscaling för bättre upplösning på upp till 1080i

  Med den förbättrade videoupplösningen kan du öka upplösningen på SD-videosignaler (Standard Definition) som används i DVD för HD-tillämpningar (High Definition) så att du ska kunna se fler detaljer i den skarpa och verklighetstrogna bilden. Den utgående HD-videosignalen kan föras över till en HD-skärm med hjälp av HDMI-gränssnittet (High-Definition Multimedia Interface).

 • Inbyggd digital-TV-mottagare för direktinspelning

  Med den inbyggda DVB-T-mottagare kan du titta på och spela in marksänd digital-TV. Den digitala videosignalen konverteras inte till en analog vilket medför att den höga bildkvaliteten kan behållas.

 • Ljudinspelning med 5.1-kanalsljud av TV-program från digitaldekoder

  Ljudinspelning med digitalt 5.1-kanalsljud gör att du – samtidigt med videon – kan spela in originalljudet från digitala musikkällor som satellitmottagare och spara det på en DVD-skiva. Inspelningarna kan sedan spelas upp med flerkanaligt ljud i din Philips-recorder eller i stereo på valfri DVD-spelare.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skärmen

  GUIDE Plus+ är en elektronisk programguide – en TV-guide som visas på skärmen där du ser vilka program som kommer att visas under de kommande dagarna och som gör att du med en knapptryckning kan programmera din DVD-recorder.

 • Pause Live TV med en knapptryckning pausar handlingen omedelbart

  Med Pause Live TV får du fullständig kontroll. När recordern är påslagen börjar ett stort inbyggt minne automatiskt spela in programmet du tittar på så att du kan göra en paus, spela upp programmet igen eller spara det, när som helst. Om du vill ta en paus kan du göra ett uppehåll i det "direktsända" TV-programmet med bara en knapptryckning och fortsätta titta när det passar dig.

 • Med dubbla medier kan du spela in på DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Med Philips DVD-recorder kan du spela in på "dubbla medier", alltså göra inspelningar på DVD+R/RW-, DVD-R/RW- och DVD+R DL-skivor. Nu kan du köpa vilken skivtyp du vill och Philips DVD-recorder kommer alltid att skapa kompatibla inspelningar som kan spelas upp på alla DVD-spelare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av