Studio

Dammsugare med påse

  Studio

  Dammsugare med påse

  Grönare varje dag

  Studio är dammsugaren för dem som vill kombinera prestanda hos en stor dammsugare med den kompakta designen hos en liten. Den nya, högeffektiva HD-motorn förbrukar upp till 30 % mindre energi – trots att sugeffekten är densamma. Läs mer om produkten

 • Grönare varje dag

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Grönare varje dag

Spara 30 % energi med den högeffektiva HD-motorn*

 • Den nya 1 250 W HD-motorn ger max. 350 W sugeffekt

  Den nya 1 250 W HD-motorn ger max. 350 W sugeffekt

  Den högeffektiva 1 250 W HD-motorn (High Density) ger maximalt 350 W sugeffekt, vilket innebär att du kan minska energiförbrukningen med 30 % och samtidigt få ett perfekt städresultat.

 • Ergonomiskt utformat ComfortControl-handtag

  Ergonomiskt utformat ComfortControl-handtag

  Det ergonomiskt utformade handtaget ger mindre påfrestning på handlederna. Det har lättåtkomliga kontroller och går att hantera med en hand. Njut av enklare städning.

 • Två bekväma bärhandtag för extra komfort

  Två bekväma bärhandtag för extra komfort

  Den här dammsugaren har inte bara ett utan två bärhandtag. När dammsugaren står på hjul kan du lyfta dammsugaren i handtaget på ovansidan. Det innebär att du enkelt kan flytta runt dammsugaren utan att behöva böja dig ned. Det andra handtaget på framsidan av apparaten gör att du enkelt kan bära runt dammsugaren i upprätt läge.

 • Super Parquet-munstycket tar bort tre gånger mer klibbig smuts

  Super Parquet-munstycket tar bort tre gånger mer klibbig smuts

  Med Super Parquet-munstycket kan du snabbt rengöra alla typer av hårda golv utan risk för att skada dem. Mikrofiberkuddarnas absorberingsförmåga i kombination med dammsugarens sugeffekt ger bästa möjliga resultat utan att du behöver använda några rengöringsmedel eller borstar.

 • HEPA AirSeal plus HEPA 13-filter

  HEPA AirSeal plus HEPA 13-filter

  Den här Philips-dammsugaren är utformad så att all luft som tas in passerar genom det tvättbara HEPA 13-filtret (99,95 % filtrering) innan den släpps ut. Ingen luft kommer undan.

 • Tri-Active-munstycke med unikt 3-i-1-system

  Det här unika munstycket är aerodynamiskt utformat för maximal rengöringseffekt, har sidoborstar som tar bort damm från hörn och vinklar och har en främre öppning som suger upp stora bitar. Varje drag ger därför ett omedelbart rent resultat.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Jämfört med en 2 000 W dammsugare från Philips; Philips interna mätning 2008.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av