Marathon

Dammsugare utan påse

  Marathon

  Dammsugare utan påse

  Mer effektiv under längre tid

  Unik AutoClean-funktion för att enkelt rengöra filtret utan påse FC9236/03 på dammsugaren och bibehålla maximal sugeffekt Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mer effektiv under längre tid

Självrengörande filter, ingen påse behövs

 • 2 000 W motor som ger max. 400 W sugeffekt

  2 000 W motor som ger max. 400 W sugeffekt

  Den här dammsugaren har en motor på 2 000 Watt som genererar max. 400 Watt sugkraft för den ultimata rengöringsperfektionen.

 • AutoClean-filter optimerar sugeffekten

  AutoClean-filter optimerar sugeffekten

  När du har dammsugit trycker du bara på en knapp så skakas dammet noggrant ut ur filtervecken och ner i dammbehållaren. Nu är luftflödet inte blockerat av dammet i filtret längre och sugeffekten är nästan som ny.

 • HEPA AirSeal plus tvättbart HEPA 13-filter

  HEPA AirSeal plus tvättbart HEPA 13-filter

  Den här Philips-dammsugaren är utformad så att all luft som tas in passerar genom det tvättbara HEPA 13-filtret (99,95 % filtrering) innan den släpps ut. Ingen luft kommer undan.

 • Testvinnande, flerfunktionellt munstycke för noggrann och skonsam dammsugning

  Testvinnande, flerfunktionellt munstycke för noggrann och skonsam dammsugning

  Förstklassig dammsugning av allt typer av golv, tack vare det här testvinnande flerfunktionella munstycket. Den breda luftkanalen är utformad för optimalt luftflöde och gör att du kan dammsuga effektivt även längst in mot väggen. De särskilda dubbla gångjärnen ger konstant kontakt med golvet och säkerställer bästa möjliga resultat. Det högkvalitativa munstycket är utformat och tillverkat i Tyskland av WesselWerk och har en metallstryksula med omgivande borstar som skonsamt och noggrant rengör hårda golv, skrymslen och mattor.

 • Super Parquet-munstycke och turboborstmunstycke

  Super Parquet-munstycke och turboborstmunstycke

  Med de två extra munstyckena kan du dammsuga alla typer av golv med rätt verktyg. Super Parquet-munstycket tar skonsamt bort 3 ggr mer klibbig smuts från dina hårda golv. Med turboborstmunstycket kan du djuprengöra och ta bort hår och ludd från mattor. Det ger dig 25 % bättre rengöring av golv med heltäckningsmattor.

 • Mer rengöring med mindre ansträngning

  12 m räckvidd för mer rengöring med mindre ansträngning.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av