USB-flashminne

  USB 2.0 High-speed

  USB-flashminne

  Utöka dina prestanda

  Kombinationen av hög lagringskapacitet, snabb dataöverföring och liten storlek gör Philips USB-flashminne i Executive-version till ett bra köp. Det är förberett för Windows ReadyBoost och levereras med ett fullständigt programvarupaket. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utöka dina prestanda

för att lagra dokument, foton och musik

 • 1 GB lagringskapacitet för stora datafiler

  Med 1 GB kan du lagra, byta och dela stora filer som dokument, musik och bilder via USB-porten på din bärbara eller stationära dator.

 • Snabb dataöverföring med USB 2.0 med hög hastighet

  Den höga dataöverföringshastigheten har drastiskt minskat den irriterande väntetiden som uppstår när man kopierar stora multimediefiler till eller från datorns hårddisk.

 • Skydda dina värdefulla, privata data med ett lösenord

  Tack vare lösenordsskyddet med 256-bitars AES-kryptering kan dina värdefulla personuppgifter skyddas mot obehörig åtkomst genom att du helt enkelt använder ett lösenord.

 • Trendig, exklusiv design med skön form och smidiga kurvor

  Med sina smidiga kurvor och lena gummihölje har Philips USB-minne både exklusivitet och häpnadsväckande design.

 • Det inbyggda skyddslocket sitter fast på enheten - du tappar aldrig bort det!

  Locket som skyddar USB-kontakten är integrerat så att det sitter fast på enheten även när det inte används och är omöjligt att tappa bort.

 • Aktivitetsindikatorn tänds när du kopierar filer

  Ett vackert pulserande sken visar att enheten är ordentligt ansluten och fungerar. Det pulserar fortare när filer kopieras till eller från minnet.

 • Specialdesignad och lättanvänd programvara förinstallerad

  Ett komplett programvarupaket ingår. Det körs automatiskt från USB-flashminnet och ger tillgång till praktiska funktioner som lösenordsskydd, filsynkronisering, datakomprimering, USB-funktion för borttappat och upphittat samt USB-information. Dessutom får du en 30-dagars provversion av Portable Microsoft Outlook Express, favoritsynkronisering och Internet-användning utan spårning.

 • Förberedd för Windows ReadyBoost

  Förbättra ditt Windows Vista-operativsystem med Windows ReadyBoost. Med Windows ReadyBoost kan du öka systemminnet och prestanda omedelbart genom att helt enkelt ansluta det här USB-flashminnet till din bärbara eller stationära dator. Om du vill använda Windows ReadyBoost måste du ha Windows Vista installerat och ha åtkomst till en flashminnesbuffert på minst 1 GB.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av