USB-flashminne

  USB 2.0 High-speed

  USB-flashminne

  Lagra dina privata filer på ett snyggt sätt

  Imponera med den här sofistikerade kreditkortslösningen som passar perfekt i plånboken. Med det snygga och smidiga USB-flashkortet från Philips har du alltid dina värdefulla data med dig när du vill byta och dela stora filer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lagra dina privata filer på ett snyggt sätt

Dela och imponera!

 • Exklusiv USB-flashkortsenhet i kreditkortsstorlek

  Den här USB-flashkortsenheten är funktionellt utformad för att dela och imponera. Du har alltid dina värdefulla data med dig eftersom enheten inte är större än ett kreditkort och enkelt får plats i plånboken.

 • Ett trendigt 3 mm tunt aluminiumhölje

  Det här exklusiva aluminiumhöljet ger din USB-flashkortsenhet en värdefull, avancerad och trendig look och känsla. När det inte räcker att bara lagra dina data kan du dela med dig och imponera.

 • Funktionellt utformad för att få plats i plånboken

  Den här designen gör att du enkelt kan ta med dig dina värdefulla data eftersom USB-flashkortsenheten passar perfekt i plånboken.

 • 4 GB lagringskapacitet för stora datafiler

  Med 4 GB kan du lagra musik, bilder eller datafiler via USB-porten på din bärbara eller stationära dator.

 • Flexibel USB-anslutning passar i alla USB-portar

  Lättanvändhet är en viktig faktor i det här plug and play-USB-flashkortet. Med den ultratunna och flexibla USB-anslutningen som du kan vrida och böja får du ett enkelt sätt att dela och spara dina data. Den passar alltid i en ledig USB-port.

 • Snabb dataöverföring med USB 2.0 med hög hastighet

  Den höga dataöverföringshastigheten har drastiskt minskat den irriterande väntetiden som uppstår när man kopierar stora multimediefiler till eller från datorns hårddisk.

 • Aktivitetsindikatorn tänds när du kopierar filer

  Ett vackert pulserande sken visar att enheten är ordentligt ansluten och fungerar. Det pulserar fortare när filer kopieras till eller från minnet.

 • Specialdesignad och lättanvänd programvara förinstallerad

  Ett komplett programvarupaket ingår. Det körs automatiskt från USB-flashminnet och ger tillgång till praktiska funktioner som lösenordsskydd, filsynkronisering, datakomprimering, USB-funktion för borttappat och upphittat samt USB-information. Dessutom får du en 30-dagars provversion av Portable Microsoft Outlook Express, favoritsynkronisering och Internet-användning utan spårning.

 • Skydda dina värdefulla, privata data med ett lösenord

  Tack vare lösenordsskyddet med 256-bitars AES-kryptering kan dina värdefulla personuppgifter skyddas mot obehörig åtkomst genom att du helt enkelt använder ett lösenord.

 • Filsynkronisering mellan dator och USB-flashminne

  Med filsynkronisering av alla filer på datorn kan du få åtkomst till och arbeta med dina dokument var du vill med bara några musklick.

 • Automatisk komprimering av alla filer sparar ledigt utrymme

  Spara ledigt utrymme genom automatisk komprimering av alla filer du lagrar i USB-flashminnet

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av