1

Mini-Hi Fi-system för MP3

  -{discount-percentage}%

  Mini-Hi Fi-system för MP3

  Rippa och spela musik direkt

  För obegränsade musikupplevelser har FWM377 en CD-växlare för 3 skivor, 30 timmars kontinuerlig uppspelning och möjlighet att rippa all musik – från CD, kassettband och radio – direkt till en USB-enhet. Dessutom ger Max Sound och Dynamic Bass Boost ett fantastiskt ljud!

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Rippa och spela musik direkt

För obegränsade musikupplevelser har FWM377 en CD-växlare för 3 skivor, 30 timmars kontinuerlig uppspelning och möjlighet att rippa all musik – från CD, kassettband och radio – direkt till en USB-enhet. Dessutom ger Max Sound och Dynamic Bass Boost ett fantastiskt ljud!

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Rippa och spela musik direkt

och njut av musik nonstop

 • Växlare för 3 skivor för bekväm uppspelning av flera skivor

  Växlare för 3 skivor för bekväm uppspelning av flera skivor

  Med växlaren för tre skivor för musikuppspelning kan du välja mellan tre olika CD-skivor i enheten åt gången. Med den här praktiska funktionen får du variation i musiklyssnandet och dessutom sparar du tid då du slipper byta CD-skivor ständigt.

 • 30 timmar MP3-CD-musikuppspelning

  30 timmar MP3-CD-musikuppspelning

  MP3 betyder "MPEG 1 Audio layer-3" och är en revolutionerande komprimeringsteknik där digitala musikfiler kan göras upp till 10 gånger mindre utan att ljudkvaliteten försämras i någon större utsträckning. MP3 är ett vanligt ljudkomprimeringsformat på Internet för snabb och enkel överföring av ljudfiler.

 • MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound-tekniken förstärker momentant basen, maximerar ljudprestanda och skapar en mycket imponerande ljudupplevelse med endast en knapptryckning. Den sofistikerade elektronikkretsen kalibrerar befintliga ljud- och volyminställningar vilket omedelbart förstärker bas och volym till maximala nivåer utan distorsion. Slutresultatet är en märkbar förstärkning av både ljudspektra och volym och en mäktig ljudhöjning som ger nya dimensioner till vilken musik som helst.

 • 3-stegs Dynamic Bass Boost ger djupare bas

  3-stegs Dynamic Bass Boost ger djupare bas

  Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från nivå ett till tre. Du kan anpassa basnivån så att den passar din stil. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.

 • Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Med digital ljudkontroll får du ett urval förinställningar – Jazz, Rock, Pop och Classic – som du kan använda till att optimera frekvensomfånget för olika musikstilar. För varje läge används grafisk frekvenskorrigering för att automatiskt justera ljudbalansen och förstärka de viktigaste ljudfrekvenserna i den valda musikstilen. Med digital ljudkontroll får du enkelt ut mesta möjliga av musiken genom att finjustera ljudbalansen så att den passar för den musik du spelar.

 • Digital mottagare med 40 förinställda kanaler för extra bekvämlighet

  Digital mottagare med 40 förinställda kanaler för extra bekvämlighet

  Med digital radio får du ytterligare musikalternativ till din musiksamling på ljudsystemet från Philips. Sök helt enkelt efter kanalen du vill förinställa och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Med förinställda kanaler kan du snabbt komma åt din favoritradiokanal utan att manuellt behöva ställa in frekvensen varje gång.

 • 240 W RMS total effekt

  240 W RMS total effekt

 • 2-vägs basreflexhögtalarsystem för kraftfullt ljud

  2-vägs basreflexhögtalarsystem för kraftfullt ljud

 • Stereokassettdäck

  Stereokassettdäck

 • Rippa musik från CD, radio och kassett till en USB-enhet

  Med den här smarta funktionen kan du enkelt lyssna på allt musikinnehåll i HiFi-systemet direkt i din bärbara MP3-spelare. Du rippar helt enkelt önskad musik från CD, kassettband, radioprogram eller line-in-musik från systemet direkt till USB-enheten. Lagra favoritkassettband och konvertera innehållet till MP3-format – utan en dator. Du kan även ställa in timerinspelning av ditt favoritprogram på radio, så spelas det automatiskt in på USB-enheten.

 • Incredible Surround™ för ett större ljud

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du kan försjunka in i ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen, kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster till höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bredare ljud, utan att du behöver använda fler högtalare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av