NanoCloud-fuktmatta

  NanoCloud-fuktmatta

  Upplev skillnaden

  Suverän NanoCloud-befuktning Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 179,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

NanoCloud-fuktmatta

NanoCloud-teknik, Enkel rengöring FY5156/10 Hitta liknande produkter

Upplev skillnaden

 • Enkel rengöring av fuktmattan

  Den smarta designen gör det enkelt att rengöra och underhålla fuktmattan. Ta bara ut mattan tillsammans med fuktmattans hjul från hjulfästet och skölj mattan under rinnande vatten.

 • Skyddsvarning för hälsosam luft för byte av fuktmatta

  Skyddsvarningen för hälsosam luft talar omedelbart om för dig när det är dags att byta ut fuktmattan. Om fuktmattan inte byts ut omedelbart, kommer apparaten att sluta att fungera så att den inte är igång utan att arbeta. Den roterande fuktmattan ligger aldrig i vattnet, och den slutar att rotera när det är slut på vatten eller när förinställd luftfuktighetsnivå uppnås, medan fläkten fortsätter i luftreningsläget och torkar fuktmattan. Så du kan alltid räkna med hälsosam luft.

 • Inget vitt damm eller våta fläckar

  Med Philips NanoClouds osynliga vattendimma slipper du vitt damm och våta fläckar i rummet.

 • Suverän NanoCloud med 99 %* mindre bakterier

  Tredubbelt skydd mot bakterier och mögel. Philips NanoCloud-teknik är certifierat hygieniskt säker. Det är bevisat att den släpper ut 99 %* mindre bakterier i luften jämfört med ultraljudsluftfuktare, vilket skyddar hälsan långvarigt med hälsosammare, ren luft som är nästan fri från mögel och sjukdomsframkallande ämnen.

Visa alla specifikationer
 • Testad för staphylococcus albus och MS2, tillståndet avser antibakteriella egenskaper som testats enligt GB21551.3 med staphylococcus albus. Startkoncentrationen är 1*105 cfu/m³

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av