SpeedCare

Ånggenerator

  SpeedCare

  Ånggenerator

  Stryker snabbare med 2 x mer ånga**

  Philips SpeedCare-ånggenerator ger mer ånga än ett ångstrykjärn, vilket gör att strykningen går snabbare. Få mer kvalitetstid med familjen tack vare minskad stryktid med Philips SpeedCare-ånggenerator. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ånggenerator

Max 4 bars pumptryck, 1, 2 l fast vattenbehållare GC6602/20 Hitta liknande produkter

Stryker snabbare med 2 x mer ånga**

 • Klar att använda på två minuter, med obegränsad påfyllning

  Ångan kan användas efter två minuter och kan fyllas på när som helst under strykningen.

 • 1,2 l vattenbehållare som du kan fylla på när som helst under strykningen

  SpeedCare-ånggeneratorn har en vattenbehållare på 1,2 l så att du kan stryka i över en timme utan att du behöver fylla på lika ofta när du har mycket tvätt. Med den här tekniken kan du också fylla på vattenbehållaren medan du stryker utan att kyla ned apparaten för att vänta i 2 timmar.

 • Spets för tredubblad precision som ger optimal kontroll och sikt

  Det här Philips-strykjärnet ger dig en exakt strykning tack vare 3 faktorer: det är spetsigt, har en knappskåra och är tunt och smidigt. Spetsen för tredubblad precision gör det möjligt för dig att komma åt även på de knepigaste ställena, t.ex. runt knappar och mellan veck.

 • Non-Stick-beläggning på stryksula

  Stryksulan på Philips-strykjärnet har en speciell non-stick-beläggning som ger bra glidförmåga på alla material.

 • Max 4 bars pumptryck

  Ju mer ånga, desto snabbare strykning. Jämn kraftfull ånga genereras och tränger djupt in i plagget för en snabbare och bättre strykning. Du kan reglera ångtrycket efter dina egna behov.

 • Kompakt storlek och låg vikt för enklare förvaring

  Tack vare den revolutionerande ProVelocity-teknologin har vi tillverkat ett strykjärn med ånggenerator som är mer kompakt än någonsin. Den kompakta ånggeneratorn ryms lätt på strykbrädan vilket gör strykningen bekvämare. Och ånggeneratorn tar även betydligt mindre plats vid förvaring.

 • Smart avkalkningssystem med påminnelse om avkalkning via ljud-/ljussignaler

  Det smarta avkalkningssystemet är en integrerad avkalknings- och rengöringsfunktion som skyddar ditt ångstrykjärn. Efter cirka 10 timmars strykning påminner ångstrykjärnets ljud-/ljussignaler dig om att utföra avkalkningsprocessen. Med Calc Clean-behållaren är det bekvämt att utföra avkalkningen utan påfrestningar på midjan, då du låter strykjärnet vila på behållaren utan att hålla i det. Efter rengöringen samlas det smutsiga vattnet upp i behållaren, och strykjärnet är klart för användning på nytt.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Jämfört med Philips ångstrykjärn EasySpeed

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av