Generator med tryckånga

  Generator med tryckånga

  Kraftfull och problemfri strykning

  Med det här kraftfulla och snabba stryksystemet med den unika automatiska avkalkningsfunktionen slipper du problem. Du behöver inte längre ta bort kalk från systemet – det görs automatiskt. Du får en suverän, problemfri strykning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Generator med tryckånga

Automatisk avkalkning GC9020/02 Hitta liknande produkter

Kraftfull och problemfri strykning

Unik automatisk avkalkningsfunktion

 • Ergonomiskt och lätt strykjärn, 1,2 kg

  Det ergonomiskt utformade strykjärnet underlättar komfortabel strykning genom att lägga mindre belastning på handleden. Det uppåtlutande handtaget garanterar en naturlig position och minskar ansträngningen under strykningen. Strykjärnsdesignen förhindrar upprepade rörelser som att placera strykjärnet på högkant. Strykjärnet är lätt (1,2 kg) för en enkel och bekväm strykning.

 • SteamGlide-stryksulan är Philips förstklassiga stryksula

  SteamGlide-stryksulan är Philips bästa stryksula för ångstrykjärn. Den är reptålig, har ett utmärkt glid och är lätt att rengöra.

 • Upp till 5 bars tryck

  Upp till 5 bars tryck

  Ju mer ånga, desto snabbare strykning. Jämn kraftfull ånga genereras och tränger djupt in i plagget för en snabbare och bättre strykning. Du kan reglera ångtrycket efter dina egna behov.

 • Konstant ånga upp till 120 g/min

  Konstant ånga upp till 120 g/min

  Ju mer ånga, desto snabbare strykning. Den unika tekniken i ett strykjärn med ånggenerator från Philips genererar kraftfull ånga vilket gör strykningen enklare, bättre och snabbare.

 • Lås strykjärnet ordentligt vid basstationen

  Lås strykjärnet ordentligt vid basstationen

  För strykjärnet med ånggenerator ingår ett säkert bärlås. Lås strykjärnet till basdelen, vilket gör den säkrare och minskar risken för att någon skulle komma åt den varma stryksulan. Du kan också bära ånggeneratorn på ett smidigt sätt.

 • Tar automatiskt bort kalk från systemet

  Tar automatiskt bort kalk från systemet

  Den automatiska avkalkningsfunktionen rengör automatiskt strykjärnet från kalk. En tvåminuters kalkborttagningscykel aktiveras automatiskt när det är dags att rengöra systemet. Allt du behöver göra är att tömma den löstagbara sköljbehållaren. Det håller systemet lika nytt och kraftfullt som den dagen du köpte det.

 • Enkel förvaring med en tryckning – tryck bara på knappen

  Enkel förvaring med en tryckning – tryck bara på knappen

  Tack vare den automatiska sladdvindan räcker det med att trycka på knappen för att automatiskt dra in sladden.

 • Systemet stängs automatiskt av när strykjärnet lämnas utan uppsikt

  Systemet stängs automatiskt av när strykjärnet lämnas utan uppsikt

  För din säkerhet stänger den automatiska säkerhetsavstängningen av strykjärnssystemet när det lämnas utan uppsikt. Du slår på strykjärnssystemet genom att trycka på vilken knapp som helst.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av