PerfectCare Elite

Strykjärn med ångstation

  • KA

  PerfectCare Elite

  Strykjärn med ångstation

  Kraftfull ånga ger snabb strykning*

  Philips PerfectCare Elite är en av våra mest omtyckta ångstationer. I ett test med de bäst säljande ångstationerna i Europa december 2014 var PerfectCare Elite snabbast och hade mest kraftfull ånga. Med den patenterade OptimalTEMP-teknologin kan du stryka allt från jeans till silke utan temperaturinställning. Det blir garanterat inga brännmärken på några plagg. Bara hög prestanda och perfekt resultat helt enkelt. Philips är hittills det enda företag som certifierats enligt Woolmarks Gold-standard. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 3 499,00 kr
  60 dagars returrätt
 • Kraftfull ånga ger snabb strykning*

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PerfectCare Elite Strykjärn med ångstation

Kraftfullt ångtryck, upp till 6, 5 bars, 400 g ångpuff för snabbt resultat, Bärlås för säker hantering, Löstagbar vattentank GC9622/20 Hitta liknande produkter

Kraftfull ånga ger snabb strykning*

Philips bästa ångstation hitintills

 • Stor avtagbar vattenbehållare för enkel påfyllning

  Stor avtagbar vattenbehållare för enkel påfyllning

  Den löstagbara vattentanken kan enkelt fyllas på när som helst utan att du behöver stänga av den. Den har ett stort påfyllningshål så att du kan fylla den under kranen. Den har en kapacitet på 1,8 l, så att du kan använda den upp till två timmar, utan påfyllning.

 • Energibesparingar med ECO-läge

  Energibesparingar med ECO-läge

  Med ECO-läget kan du spara energi utan att kompromissa med strykresultatet. ECO-läget använder en reducerad mängd ånga men ändå tillräckligt mycket för att stryka alla dina kläder.

 • Stryk allt från jeans till siden utan att ändra temperatur

  Stryk allt från jeans till siden utan att ändra temperatur

  Med OptimalTemp-teknik behöver du inte längre slösa tid på att ändra temperaturinställningar, vänta på att temperaturen ska justeras eller försortera kläder. Stryk alltifrån jeans till siden, garanterat utan brännmärken, tack vare en perfekt kombination av temperatur och konstant kraftfull ånga.

 • Tryggt och säkert bärlås

  Tryggt och säkert bärlås

  Strykjärnet med ånggenerator har ett tryggt bärlås som säkert fäster strykjärnet vid bottenplattan utan risk att glida eller att någon rör vid den varma stryksulan. Den är säker och enkel att bära omkring i huset, till och från förvaring.

 • Säkert att lämna den varma stryksulan på strykbrädan

  Säkert att lämna den varma stryksulan på strykbrädan

  Innovativ OptimalTemp-teknik garanterar att inga strykbara tyger får brännmärken. Förutom den trygghet det ger när du stryker innebär det också att du kan lämna den varma stryksulan direkt på bomullsstrykbrädan utan att skada den. Det minskar påfrestningen för handlederna, eftersom du inte behöver lyfta strykjärnet till och från basenheten så ofta.

 • Automatisk avstängning ger säkerhet och energibesparing

  Automatisk avstängning ger säkerhet och energibesparing

  Den automatiska säkerhetsavstängningsfunktionen stänger automatiskt av strykjärnet med ånggenerator om det inte har använts på några minuter. Det här sparar energi och ger dig lugn och ro.

 • Testad och godkänd av oberoende tygexperter

  Testad och godkänd av oberoende tygexperter

  Det här strykjärnet har testats och godkänts för sin utmärkta strykprestanda av oberoende tygexperter som DWI, IWTO och Woolmark. Med hjälp av Woolmark Apparel Care-programmet kan konsumenter lättare urskilja vilka tvättprodukter som har godkänts för användning på ulltyger enligt Woolmark Company. Philips är med sin exklusiva OptimalTEMP-teknik hittills det enda strykjärnsmärke som certifierats enligt Woolmarks Gold-standard. Du kan förlita dig på att Woolmark-godkända klädvårdsprodukter passar perfekt för alla ullplagg.

 • Philips stryksula med bästa glid och reptålighet

  Philips stryksula med bästa glid och reptålighet

  T-ionicGlide är Philips bästa stryksula med suverän glidförmåga för enklare och snabbare strykning. Den har en bas i rostfritt stål och är hårdare och mer hållbar än aluminium. Den har ett inbyggt lager av titanoxid, vilket ger avancerad reptålighet. Den omsorgsfullt utformade formen och ventilationshålen ger en ännu bättre ångfördelning för snabbare veckborttagning.

 • Kraftfull ånga ger optimal borttagning av veck

  Kraftfull ånga ger optimal borttagning av veck

  Nu kan du stryka mycket snabbt med revolutionerande teknik. Den kraftfulla och konstanta ångan klarar även tuffa veck, och tjockare tyger jämnas ut snabbt och enkelt. Dessutom finns det en extra ångpuff om det behövs, vilket är perfekt för vertikal ånga eller envisa veck.

 • Lätt och bekvämt att hantera

  Lätt och bekvämt att hantera

  Ånggeneratorn har idealvikt: otroligt lätt och bekväm att hantera. Den glider lätt över dina kläder, tar bort de tuffaste vecken på nolltid, och minskar belastning på handleden. Den tillför också enkelt och effektivt ånga vertikalt. Du kan nu bekvämt och effektivt ta bort alla veck på ömtåliga plagg som sidenblusar, klänningar och jackor samt svårstrukna plagg med veck, dekorationer, knappar och osv. hängande.

 • Enkelt och effektivt avkalkningssystem

  Enkelt och effektivt avkalkningssystem

  Regelbunden avkalkning skyddar strykjärnet och säkerställer att du får allra bästa ångprestanda. Den exklusiva och välpositionerade funktionen för enkel avkalkning ger bästa sättet att bli av med kalkavlagringar och förlänga livslängden på strykjärnet med ånggenerator. Strykjärnet påminner dig med både ljus och ljud när det är dags att rengöra och avkalka det. Sedan, när strykjärnet har svalnat, tar du helt enkelt bort locket på den enkla avkalkningsfunktionen och samlar upp smutsigt vatten och kalkavlagringar i en kopp och häller ut det.

Visa alla specifikationer
 • Strykjärnets vikt och ångflöde (norm IEC60311), jämfört med de 10 bästa bästsäljande ånggeneratorerna; testad dec. 2014

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av