1

Wellness solarium

    -{discount-percentage}%

    Wellness solarium

    Slappna av, återhämta dig, bli uppiggad

    I Innergize kombineras infraröd värme, InfraTan och naturliga dofter och ljud för att ge en uppiggande solupplevelse. Apparaten är dessutom smidig att använda: du fäller ihop den i tre enkla steg för bekväm förvaring.

    Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slappna av, återhämta dig, bli uppiggad

I Innergize kombineras infraröd värme, InfraTan och naturliga dofter och ljud för att ge en uppiggande solupplevelse. Apparaten är dessutom smidig att använda: du fäller ihop den i tre enkla steg för bekväm förvaring.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Slappna av, återhämta dig, bli uppiggad

Njut av en uppiggande sommarsolsupplevelse

Hopfällbar till kompakt storlek

Tack vare helkroppssolariets geniala design kan du vika apparaten så att den inte blir större än en kompakt resväska, för smidig och utrymmessparande förvaring.

Infraröda lampor värmer dig och gör att du känner dig uppiggad

Innergizes infraröda lampor förbättrar blodcirkulationen, värmer dig och gör att du återhämtar dig och känner dig uppiggad. När du är trött eller stel i muskler och leder kan du slappna av och vårda dem genom att använda Innergizes infraröda lampor separat och njuta av behaglig värme så att du kan slappna av i hela kroppen.

Lätt för enkel transport

Lätt design gör det enkelt att använda och transportera helkroppssolariet.

Infraröda lampor hjälper effektivt trötta muskler och leder att slappna av

När du är trött i muskler och leder kan du slappna av och vårda dem med hjälp av Innergizes infraröda lampor som ger behaglig värme så att du kan slappna av i hela kroppen.

Enkel att fälla ihop i endast 3 steg

Kompakt och lätt att förvara samt enkel att fälla upp i tre steg.

Justerbar på höjden med inbyggd avståndsmätare

Om du ska få ett optimalt solningsområde på 190 x 70 cm måste lamphöljet vara placerat 70 cm ovanför kroppen. Du kan justera lamphöljet beroende på hur hög sängen är. Helkroppssolariet kan användas med sängar som har en höjd på upp till 52 cm (inklusive madrass). Sängens underdel måste vara minst 8 cm ovanför golvet så att helkroppssolariets ben får plats under sängen.

Aktivt ljud så att du kan njuta av naturljud eller din favoritmusik

Två inbyggda högtalare gör att du kan lyssna på avslappnande, förprogrammerade naturljud. Dessutom kan du lyssna på din favoritkanal på den inbyggda digitalradion eller ansluta din CD- eller MP3-spelare och lyssna på musik.

Infraröd snooze-funktion för att njuta lite längre

När den akustiska signalen hörs kan du aktivera den infraröda snooze-funktionen och njuta av ytterligare 10 minuters värme och avslappning.

Naturliga dofter gör att du kan slappna av

Innergize har tre unika naturliga dofter som förstärker upplevelsen för alla sinnen (Summer Blue, Orange Valley och Green Oasis, tillbehör nummer HB080). Välj din favorit och justera doftens intensitet som du vill ha den.

Akustisk signal påminner dig när du måste vända på dig

En akustisk signal hörs en minut innan apparaten stängs av automatiskt. Det ger dig tid att trycka på knappen för att upprepa soltiden om du vill fortsätta att sola andra sidan av kroppen med de programinställningar du redan har valt.

Praktisk förvaring av glasögonen i inbyggd hållare

Lamphöljet har ett praktiskt fack för förvaring av skyddsglasögonen så du inte tappar bort dem.

Inbyggda hjul och handtag för enkel transport

Inbyggda hjul och handtag för enkel transport när apparaten är hopfälld.

InfraTan, extra infraröda lampor för perfekt solbränna

Infraröda lampor används tillsammans med solarielamporna under solningen. De infraröda lamporna ger inte bara en behaglig värme utan förstärker dessutom solbrännan genom att förbättra blodcirkulationen i huden. Innergize är utformad för att du ska kunna njuta av ca 30 minuters (beroende på hudtyp) säker och avslappnande solning av hela kroppen.

Reflektorteknik ger ett jämnt solningsområde på 190 x 70 cm

En parabolisk reflektor med hamrad finish fördelar UV-strålarna från solarielamporna så att du får ett jämnt solningsområde på 190 x 70 cm.

Inbyggd avståndsmätare som bestämmer solningsavståndet

Inbyggd avståndsmätare som bestämmer avståndet mellan kroppen och apparaten. Hjälper dig att använda det solningsavstånd som rekommenderas i bruksanvisningen.

Säkerhetstimer med automatisk avstängning med dubbel säkerhet

Säkerhetstimern med dubbel säkerhet, som fungerar som en elektronisk vakt, har en avstängningsfunktion som automatiskt avbryter solningen vid den förinställda tiden.

Två uppsättningar skyddsglasögon

Två uppsättningar skyddsglasögon garanterar säker och bekväm användning av helkroppssolariet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av