SENSEO®

SENSEO®

System med kaffekapslar

  SENSEO®

  System med kaffekapslar

  Upplev dina favoritkaffespecialiteter

  Med kaffebryggaren SENSEO® Latte Select får du utsökta kaffespecialiteter med fräsch skummad mjölk. Välj mellan cappuccino, latte macchiato, caffe latte och vanligt svart SENSEO®-kaffe – allt med en knapptryckning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upplev dina favoritkaffespecialiteter

med SENSEO® Latte Select

 • Unikt bryggningssystem för optimal smak

  Unikt SENSEO®-kaffebryggsystem från Philips och Merrilds. Varje kopp bryggs färskt med den ultimata balansen mellan kaffe och vatten – en garanti för len, fyllig smak och utsökt arom.

 • Automatiskt skumningssystem för perfekt skummad mjölk

  Det automatiska skumningssystemet i kaffebryggaren SENSEO® Latte Select gör att du kan brygga flera olika kaffespecialiteter med nyskummad mjölk och ett fylligt mjölkskumlager

 • Dubbelt uppvärmningssystem värmer upp kaffet och mjölken direkt

  Tack vare det dubbla uppvärmningssystemet i kaffebryggaren SENSEO® Latte Select kan du värma upp mjölk och kaffe samtidigt. På så sätt blir kaffet klart snabbare och du kan njuta av den längre.

 • Med alternativet Volymval kan du anpassa och optimera kaffevolymen

  Med funktionen Volymval kan du välja önskad mängd kaffe vid förberedning av svart kaffe eller specialkaffe.

 • 1 eller 2 koppar samtidigt

  Med kaffebryggaren SENSEO® Latte Select kan du brygga 1 eller 2 koppar svart kaffe eller 1 specialkaffe med mjölk åt gången

 • Utsökt kaffeskumlager för dina speciella kaffestunder

  Det fina SENSEO®-kaffeutbudet från Merrilds och det unika SENSEO®-bryggningssystemet ser till att din perfekta kopp kaffe alltid har ett fylligt och utsökt kaffeskumlager – ett bevis på förstklassig smak och kvalitet.

 • Inställbar bricka för koppar passar för olika koppstorlekar

  Kaffebryggaren SENSEO® Latte Select har en inställbar bricka för koppar som passar både låga Cappucino-koppar och höga Latte Macchiato-glas

 • Kaffespecialiteter med en perfekt balans mellan kaffe och mjölk

  Den utsökta Cappuccino, Latte Macchiato eller Café Latte som du kan förbereda med SENSEO® Latte Select får sin fylliga och harmoniska smak tack vare en perfekt balans mellan kaffe, vatten och mjölk. Det är dags att behandla dina sinnen på bästa möjliga sätt!

 • Stor mängd kaffekapslar som anpassar valet

  Merrilds har över 250 års erfarenhet av att rosta och mala noggrant utvalda kaffebönor för den bästa smaken. Därför ger Merrilds utbud av SENSEO®-kaffekapslar det finaste kaffeurvalet och en garanti för förstklassig smak. De olika blandningarna och smakerna garanterar ett brett utbud av olika stunder och smaker.

 • Knapp för enkel rengöring gör det bekvämt att rengöra

  Med funktionen för enkel rengöring kan du snabbt och bekvämt ta bort mjölkrester från bryggaren. Den visar även när rengöring eller avkalkning krävs.

 • Integrerad och avtagbar mjölkbehållare för ökad bekvämlighet

  Den avtagbara SENSEO®-behållaren för färsk mjölk innebär snabb påfyllning och enkel rengöring.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av