Saeco

Saeco Minuto

Automatisk espressomaskin

  Saeco Minuto

  Automatisk espressomaskin

  Få din favoritdryck med bara en knapptryckning

  Endast Saeco Minuto kan erbjuda den första riktiga böna-till-kopp-upplevelsen med största bekvämlighet, förstklassigt resultat och stor kapacitet i en kompakt förpackning Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco Minuto Automatisk espressomaskin

Brygger 2 kaffevarianter, Automatisk mjölkskummare, Svart, Kvarn med 5 justerbara steg HD8662/01 Hitta liknande produkter

Få din favoritdryck med bara en knapptryckning

med bryggrupp som kan lossas med en knapptryckning

 • Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Den här espressomaskinen är utrustad med kvarnar i 100 % keramik. Saeco använder keramikkvarnar därför att de ger en konsekvent malning utan att överhetta kaffebönan, för en oklanderlig espresso. Keramik garanterar också långvarig prestanda och en fullständigt tyst funktion.

 • Kaffe utan väntetid tack vare den snabba bryggaren

  Kaffe utan väntetid tack vare den snabba bryggaren

  Saecos teknik för snabb bryggning ser till att maskinen alltid är klar. Nu behöver du inte vänta mellan varje bryggning av espresso, du kan nu förbereda kaffekopp efter kaffekopp.

 • Sparar favoritinställningen för kaffemängd

  Sparar favoritinställningen för kaffemängd

  Du får alltid en perfekt kopp espresso som bryggs enligt dina personliga önskemål tack vare vår memoreringsfunktion som låter dig justera kaffet efter önskad mängd. Njut av en superb kaffedryck med bara en knapptryckning.

 • Härligt skum tack vare en patenterad automatisk mjölkskummare

  Härligt skum tack vare en patenterad automatisk mjölkskummare

  Att förbereda en välsmakande cappuccino är enkelt med den här Saeco-espressomaskinen tack vare den nya, patenterade automatiska mjölkskummaren med dess cykloniska behållare. Mjölkskummaren, som baristas också kallar ”cappuccinatore”, drar mjölk direkt från en mjölkkartong eller kanna och skummar det automatiskt och fördelar det direkt i koppen. Och tack vare den exklusiva cykloniska behållaren, garanteras ett ständigt flöde av mjölk utan något stänk.

 • Undvik värmeförlust och passa in varje kopp med vår justerbara pip

  Undvik värmeförlust och passa in varje kopp med vår justerbara pip

  Den justerbara pipen på våra espressomaskiner passar för alla koppar och förhindrar således att kaffet skvätter eller svalnar medan du häller i koppen. På det viset har din espresso alltid den rätta temperaturen samtidigt som kaffemaskinen hålls ren.

 • Enkel rengöring tack vare maskindiskbara delar

  Enkel rengöring tack vare maskindiskbara delar

  För din bekvämlighet kan du stoppa Saecos droppbricka, mjölkskummare och mjölkkanna i diskmaskinen. Det sparar tid och garanterar en hygienisk rengöring.

 • Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Olika kaffeblandningar kräver olika malningsgrad för att smaken ska komma till sin rätt. Med den här espressomaskinen kan du justera malningen i 5 olika steg – från den finaste malningen för en fyllig espresso till den grövsta för ett mildare, lättare kaffe.

 • Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Bryggruppen, som är en Saeco-uppfinning, är hjärtat i våra espressomaskiner och ser till att automatiken fungerar. Bryggruppen är, beroende på modellen, lätt tillgänglig från framsidan eller sidan. Den kan utan ansträngning tas av för enkel rengöring under kranen för god hygien.

 • Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Saeco utformade den här espressomaskinen till att automatiskt rengöra sin kaffekrets med vatten vid start och avstängning av maskinen. Det ger en härlig, färsk smak med varje kopp kaffe. Vanlig avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd. Den här maskinen uppmanar inte bara när avkalkningen behövs utan startar den automatiserade avkalkningsprocessen på maskinen och leder dig med tydliga skärmanvisningar när det är dags för avkalkning. Avkalkning har aldrig varit så enkelt!

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av