Saeco

Philips Saeco Intelia

Automatisk espressomaskin

  Philips Saeco Intelia

  Automatisk espressomaskin

  Enknapps-espresso och mjölkskum

  Den automatiska espressomaskinen Saeco Intelia ger dig den perfekta espressoupplevelsen! Den är lätt att använda, anpassa och rengöra. Gör en god espresso eller ett perfekt mjölkskum med bara en knapptryckning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco Intelia Automatisk espressomaskin

Automatisk mjölkskummare, Silver HD8752/41 Hitta liknande produkter

Enknapps-espresso och mjölkskum

Med Saecos ultimata mjölkskummare

 • Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Den här espressomaskinen är utrustad med kvarnar i 100 % keramik. Saeco använder keramikkvarnar därför att de ger en konsekvent malning utan att överhetta kaffebönan, för en oklanderlig espresso. Keramik garanterar också långvarig prestanda och en fullständigt tyst funktion.

 • Kaffe utan väntetid tack vare den snabba bryggaren

  Kaffe utan väntetid tack vare den snabba bryggaren

  Saecos teknik för snabb bryggning ser till att maskinen alltid är klar. Nu behöver du inte vänta mellan varje bryggning av espresso, du kan nu förbereda kaffekopp efter kaffekopp.

 • Spara dina favoritkaffeinställningar

  Spara dina favoritkaffeinställningar

  Du får alltid en perfekt kopp espresso som bryggts precis för dig, enligt dina personliga önskemål, tack vare vår innovativa memofunktion som anpassar kaffevolym, styrka och temperatur. Njut av en superb kaffedryck i din favoritkopp med bara en knapptryckning.

 • Undvik värmeförlust och passa in varje kopp med vår justerbara pip

  Undvik värmeförlust och passa in varje kopp med vår justerbara pip

  Den justerbara pipen på våra espressomaskiner passar för alla koppar och förhindrar således att kaffet skvätter eller svalnar medan du häller i koppen. På det viset har din espresso alltid den rätta temperaturen samtidigt som kaffemaskinen hålls ren.

 • Enkel rengöring tack vare maskindiskbara delar

  Enkel rengöring tack vare maskindiskbara delar

  För din bekvämlighet kan du stoppa Saecos droppbricka, mjölkskummare och mjölkkanna i diskmaskinen. Det sparar tid och garanterar en hygienisk rengöring.

 • Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Olika kaffeblandningar kräver olika malningsgrad för att smaken ska komma till sin rätt. Med den här espressomaskinen kan du justera malningen i 5 olika steg – från den finaste malningen för en fyllig espresso till den grövsta för ett mildare, lättare kaffe.

 • Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Bryggruppen, som är en Saeco-uppfinning, är hjärtat i våra espressomaskiner och ser till att automatiken fungerar. Bryggruppen är, beroende på modellen, lätt tillgänglig från framsidan eller sidan. Den kan utan ansträngning tas av för enkel rengöring under kranen för god hygien.

 • Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Saeco utformade den här espressomaskinen till att automatiskt rengöra sin kaffekrets med vatten vid start och avstängning av maskinen. Det ger en härlig, färsk smak med varje kopp kaffe. Vanlig avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd. Den här maskinen uppmanar inte bara när avkalkningen behövs utan startar den automatiserade avkalkningsprocessen på maskinen och leder dig med tydliga skärmanvisningar när det är dags för avkalkning. Avkalkning har aldrig varit så enkelt!

 • Härligt mjölkskum tack vare den automatiska mjölkskummaren

  Härligt mjölkskum tack vare den automatiska mjölkskummaren

  Att förbereda en välsmakande cappuccino är enkelt med den här Saeco- espressomaskinen tack vare den automatiska mjölkskummaren, som baristas också kallar ”cappuccinatore”. Mjölkskummaren drar mjölk direkt från en mjölkkartong eller kanna och skummar den automatiskt, och fördelar skummet direkt i koppen. Med bara en tryckning får du på ett ögonblick ett härligt och krämigt skum.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av