Saeco

Saeco Exprelia Evo

Automatisk espressomaskin

  Saeco Exprelia Evo

  Automatisk espressomaskin

  Perfekt, varm, ren.

  Bara espressomaskinen Saeco Exprelia EVO ger den ultimata mjölkupplevelsen tack vare den nya mjölkkannan med H2-teknik och en total böna-till-kopp-anpassning Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco Exprelia Evo Automatisk espressomaskin

Brygger 7 kaffevarianter, Integrerad mjölkkanna och skummare, Rostfritt stål, Kvarn med 5 justerbara steg HD8857/01 Hitta liknande produkter

Perfekt, varm, ren.

Det perfekta mjölkskummet

 • Den senaste designen i rostfri ytfinish i stål

  Den senaste designen i rostfri ytfinish i stål

  Den moderna designen i Saeco-espressomaskinen fullbordas av den rostfria ytfinishen i stål. Det rostfria stålet ger ett utseende som utstrålar hög kvalitet och är en prydnad för köksbänken. Det rostfria stålet ger också större motståndskraft för långvarig användning.

 • Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Den här espressomaskinen är utrustad med kvarnar i 100 % keramik. Saeco använder keramikkvarnar därför att de ger en konsekvent malning utan att överhetta kaffebönan, för en oklanderlig espresso. Keramik garanterar också långvarig prestanda och en fullständigt tyst funktion.

 • Perfekt skum tack vare mjölkkannan med dubbla behållare

  Perfekt skum tack vare mjölkkannan med dubbla behållare

  Njut av fullt automatiserade mjölkspecialiteter med den patenterade mjölkkannan med dubbelbehållarteknik. Häll helt enkelt mjölken i kannan, sätt in den i maskinen och välj kaffedryck. Med den dubbla behållartekniken kan du alltid få proffsiga kaffedrycker med tjockt, långvarigt, perfekt tempererat mjölkskum från ett konstant stänkfritt flöde av mjölk.

 • Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Olika kaffeblandningar kräver olika malningsgrad för att smaken ska komma till sin rätt. Med den här espressomaskinen kan du justera malningen i 8 olika steg – från den finaste malningen för en fyllig espresso till den grövsta för ett mildare, lättare kaffe.

 • Spara dina favoritkaffeinställningar

  Spara dina favoritkaffeinställningar

  Du får alltid en perfekt kopp espresso som bryggts precis för dig, enligt dina personliga önskemål, tack vare vår innovativa memofunktion som anpassar kaffevolym, styrka och temperatur. Njut av en superb kaffedryck i din favoritkopp med bara en knapptryckning.

 • Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Bryggruppen, som är en Saeco-uppfinning, är hjärtat i våra espressomaskiner och ser till att automatiken fungerar. Bryggruppen är, beroende på modellen, lätt tillgänglig från framsidan eller sidan. Den kan utan ansträngning tas av för enkel rengöring under kranen för god hygien.

 • Hygienisk mjölkskumning tack vare automatiserad dubbelrengöring

  Hygienisk mjölkskumning tack vare automatiserad dubbelrengöring

  Den här Saeco-espressomaskinen har en automatisk dubbelrengöringsfunktion för sin mjölkkanna. Den dubbla rengöringen använder två oberoende ångcykler för att snabbt skölja mjölkkannan efter varje kaffedryck du förbereder, för en färsk mjölkdryck varje gång. Hygienisk mjölkskumning har aldrig varit enklare.

 • Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Saeco utformade den här espressomaskinen till att automatiskt rengöra sin kaffekrets med vatten vid start och avstängning av maskinen. Det ger en härlig, färsk smak med varje kopp kaffe. Vanlig avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd. Den här maskinen uppmanar inte bara när avkalkningen behövs utan startar den automatiserade avkalkningsprocessen på maskinen och leder dig med tydliga skärmanvisningar när det är dags för avkalkning. Avkalkning har aldrig varit så enkelt!

 • Mjölkspecialiteter utan väntan tack vare en dubbelbryggare

  Mjölkspecialiteter utan väntan tack vare en dubbelbryggare

  Med 2 separata uppvärmningssystem för att se till både den optimala kaffe- och mjölkskumstemperaturen, garanterar den här fullt automatiska Saeco-espressomaskinen professionell prestanda och hastighet varje gång. Du kan förbereda så många latte macchiato och cappuccino som du önskar, den ena efter den andra och varje gång lika god och utan väntan.

 • Ett lyft för crema och fyllighet i kaffet

  Ett lyft för crema och fyllighet i kaffet

  Den här Saeco-maskinen erbjuder vårt patenterade lyft för crema och fyllighet. Den här vridknappen, bekvämt placerad på maskinens pip, låter dig smidigt justera mottrycket som reglerar espressons fyllighet och crema. Prova och hitta din favoritsmak.

 • Bevisat hygienisk med den patenterade karaffen med ångrengöring

  Bevisat hygienisk med den patenterade karaffen med ångrengöring

  Det har aldrig varit enklare att bibehålla en god hygien. Tack vare ångrengöringscykeln rengörs skumningsmekanismen automatiskt. Mjölkrester tas bort utan att du behöver tömma kannan. Den hygieniska prestandan är certifierad av det oberoende tyska testinstitutet, VDE.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av