Saeco

Saeco PicoBaristo

Automatisk espressomaskin

  Saeco PicoBaristo

  Automatisk espressomaskin

  Pico Baristo Espressomaskin - premiumkaffe med Italiensk design

  PicoBaristo är designad i kaffelandet Italien. Varje del av espressomaskinen är omsorgsfullt handmonterad i Saecos fabrik i den italienska bergsbyn Gaggio Montano. Med Pico Baristo möts genuint hantverk och modern teknologi. Den digitala displayen meddelar dig när det är dags att tömma sumplåda eller byta filtret. Du kan välja kaffestyrka och temperatur för att skräddarsy efter din smak, till och med använda koffeinfritt, förmalet kaffe i maskinen. Tack vare det förinstallerade vattenfiltret AquaClean kan du njuta av upp till 5 000 koppar* utan att behöva kalka av. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco PicoBaristo Automatisk espressomaskin

11 förinställda kaffedrycker, Italiensk design, 100 % keramiska kvarnar, 5000 koppar utan avkalkning med AquaClean HD8925/01 Hitta liknande produkter

Pico Baristo Espressomaskin - premiumkaffe med Italiensk design

Avkalkningsfri på 2 år (5000 koppar) med evighetsfiltret AquaClean!

 • 100 % keramiska kvarnar

  100 % keramiska kvarnar

  De keramiska kvarnarna är utformade för att inte överhetta bönorna under malningen, vilket säkerställer att kaffebönan inte blir bränd under tillagningen. Keramik garanterar också långvarig prestanda och låg ljudnivå under malningen.

 • Digital dispay för enkel användning

  Digital dispay för enkel användning

  Via den digitala displayen visas all relevant information från espressomaskinen så att du får den överblick du behöver så att du enkelt kan skräddarsy ditt kaffe. Dessutom indikerar displayen när filterbyte samt annat underhåll krävs.

 • AquaClean-filter - avkalkningsfritt i upp till 5000 koppar!

  AquaClean-filter - avkalkningsfritt i upp till 5000 koppar!

  Vår patenterade innovation, vattenfiltret AquaClean, filtrerar vattnet i espressomaskinen vilket både förbättrar kvaliteten på kaffet, samt gör att du slipper kalka av på ca 2 år (5000 koppar)! Avkalkning är otroligt viktigt för att bibehålla prestandan på espressomaskinen, samt kvaliteten på kaffet, och med AquaClean underlättar du denna process avsevärt. Det enda du behöver göra är att byta AquaClean-filtret var tredje månad, vilket inte tar mer än ca 30 sekunder.

 • Enkel hantering och underhåll

  Enkel hantering och underhåll

  Den här espressomaskinen rengör automatiskt kaffekretsen med vatten vid start och avstängning av den automatiska espressomaskinen. Det ger en härlig, färsk smak vid varje kopp kaffe. Om du inte avinstallerat avkalkningsmeddelandet (vid installering av AquaClean), kommer espressomaskinen att meddela dig när det är dags att kalka av. Regelbunden avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd och säkerställer kaffets kvalitet.

 • Brygg din espresso precis som du vill ha den

  Brygg din espresso precis som du vill ha den

  Olika kaffeblandningar kräver olika malningsgrad för att kaffebönans smak ska komma till sin fulla rätt. Med GranBaristo Avanti kan du justera malningen i 5 olika steg – från den finaste malningen för en fyllig espresso till den grövsta för ett mildare, lättare kaffe. Du kan enkelt anpassa och memorera styrka, längd, temperatur och temperatur för varje dryck. Det fritt fram att utforska, experimentera och hitta på vilken kaffevariant du vill.

 • Hög kapacitet och kompakt design

  Hög kapacitet och kompakt design

  Vatten- kaffeböns- och avfallsbehållarna är rymliga trots sin kompakta design vilket gör hanteringen superenkel. Den större designen på behllarna gör att du slipper fylla på espresso eller tömma sumplådan (avfallsbehållaren) hela tiden.

 • Perfekt mjölkskum tack vare Latte Perfetto-teknik

  Perfekt mjölkskum tack vare Latte Perfetto-teknik

  Varje kopp kaffe du gör toppas med ett silkeslent mjölkskum för en krämig cappuccino eller latte. I kannan skummas mjölken två gånger och sedan när temperaturen är exakt rätt hälls ett krämigt skikt ner i koppen, utan att stänka. Kannan kan även förvaras i kylen och är mycket hygienisk.

 • Aldrig mer ljummet kaffe

  Aldrig mer ljummet kaffe

  Hjärtat i espressomaskinen är bryggruppen. Den snabba bryggaren gör alltid perfekt tempererat kaffe från första till sista kopp. Hemligheten finns i höljet av ljus aluminium och rostfritt stål, som snabbt kan nå höga temperaturer för ett perfekt.

 • Snabbrengöring för mjölksystemet

  Snabbrengöring för mjölksystemet

  Du kan snabbrengöra mjölkkannan enbart genom en knapptryckning. Funktionen gör att du kan skölja igenom systemet efter varje användning.

 • 11 förinställda espressodrycker

  Oavsett om du längtar efter en espresso, cappuccino eller en Caffe Crema har du möjligheten att välja bland elva förinställda espressodrycker på den automatiska espressomaskinen Pico Baristo.

 • Integrerad mjölkkanna

  Den integrerade mjölkkannan ångar automatiskt mjölken till rätt temperatur och ger en krämig konsistens för cappuccino eller andra mjölkbaserade kaffedrycker. Mjölkkannan är löstagbar för smidig rengöring, och du kan själv lätt anpassa mängden mjölk i ditt kaffe.

 • Klassisk finish i PianoBlack

  Varenda detalj i PicoBaristo Espressomaskin har utformats och tillverkats för att få högsta kvalitet. Ytan i förstklassig svart färg som är inspirerad av italiensk design och hantverk står emot tidens tand i alla klassiska eller moderna kök. Med sin eleganta och rena design ser maskinen lika bra ut som kaffet.

 • Justera och spara din personliga användarprofil

  Spara längden (intensiteten) för de espressodrycker du brygger efter din personliga smak. Med en knapptryckning kan du få espresso, kaffe och alla andra drycker precis som du vill ha dem.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Baserat på åtta filterbyten som anges av maskinen. Det faktiska antalet koppar beror på valda kaffevarianter, sköljning och rengöringsmönster.
 • Det faktiska antalet koppar beror på valda kaffevarianter, sköljning och rengöringsmönster.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av