Avance Collection

Råsaftcentrifug - bäst i test!

  Avance Collection

  Råsaftcentrifug - bäst i test!

  Mer juice. Mindre jobb.

  Att få i sig tillräckligt med färsk frukt och grönsaker är viktigt för vår hälsa och välmående. Men det kan vara svårt att få i sig tillräckligt mycket grönsaker i den vanliga kosten. När vi tog fram Philips Avance Råsaftcentrifug var vårt fokus att göra det så enkelt som möjligt att juica. Råsaftcentrifugen har ett extra stort inmatningsrör som gör att du slipper förskära grönsakerna och den kraftfulla motorn gör juice av de hårdaste ingredienserna. Tack vare råsaftcentrifugens design rengör du på under minuten. Det enklaste sättet att få färskpressad juice till hela familjen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avance Collection Råsaftcentrifug - bäst i test!

Kraftfull motor på 1000 watt, QuickClean - Rengöring under minuten, XXL-rör - slipp förskära grönsakerna, Gör upp till 2, 5 liter juice på en gång HR1871/70 Hitta liknande produkter

Mer juice. Mindre jobb.

Gör 10 % mer juice* och skölj rent!

 • Bäst i test och konsumenternas favorit

  Bäst i test och konsumenternas favorit

  Kundernas favorit, råsaftcentrifugen HR1871 har fått Bäst i Test av svenska Råd och Rön 2015, danska Taenk 2015, Finska Konsumentförbundet 2015 samt fick tärningskast 6 och blev dessutom rekommenderad produkt i norska DinSide.

 • Gör upp till 2,5 liter juice på samma gång

  Gör upp till 2,5 liter juice på samma gång

  Med det innovativa juicesystemet med upp och nedvänd sil får du ut upp till 10 % mer juice med den här juicemaskinen upp. Beroende på vilken typ av frukt eller grönsak som används kan man göra upp till 2,5 l juice på en gång utan att behöva tömma fruktköttsbehållaren.

 • Tack vare XXL-inmatningsröret (80 mm) slipper du skära ingredienserna

  Tack vare XXL-inmatningsröret (80 mm) slipper du skära ingredienserna

  Du behöver inte dela eller skala frukten eller grönsakerna, till och med hela äpplen går ner i inmatningstuben.

 • QuickClean - Rengöring på under minuten

  QuickClean - Rengöring på under minuten

  På många råsaftcentrifuger kan rengöringen av juicemaskinen bli en plåga, vilket resulterar i att man efter ett tag drar sig för att använda maskinen. Det har vi på Philips tagit fasta påRåsaftcentrifugen är konstruerad för att vara så enkel som möjligt att rengöra - alla delar är släta och runda, utan räfflade ytor och kanter där rester lätt fastnar. Du skjöljer enkelt av alla delar på under minuten.

 • Snabbrengör råsaftcentrifugen mellan ingredienser

  Snabbrengör råsaftcentrifugen mellan ingredienser

  Funktionen PreClean gör att du enkelt kan snabbrengöra råsaftcentrifugen mellan ingredienser. Det är extra bra om ni är flera som vill juica med olika recept. Du häller bara ett glas vatten ner i tuben och vrider på en knapp. Det bildas då en kraftfull fontän i maskinen, som effektivt sköljer bort oönskade fibrer från inuti locket och gör silen lättare att rengöra.

 • Släta, polerade ytor som är enkla att rengöra

  Släta, polerade ytor som är enkla att rengöra

  Råsaftcentrifugens sil har en helt slät yta släta, så att du enkelt bara kan ta bort rester med en köksvamp utan att behöva skrubba med diskborste.

 • Allt fruktkött samlas på ett ställe

  Allt fruktkött samlas på ett ställe

  Allt fruktkött samlas i fruktköttsbehållaren till den här juicemaskinen från Philips. Du behöver inte ta bort överblivet fruktkött från andra delar inne i maskinen t.ex. locket.

 • Alla delar kan diskas i diskmaskin

  Alla delar kan diskas i diskmaskin

  Den här råsaftcentrifugen är superenkel att rengöra manuellt, men om du bara vill ställa in delarna i diskmaskinen går det lika bra. Alla löstagbara går att diska i maskin.

 • Droppstopp håller köksbänken ren

  Droppstopp håller köksbänken ren

  Droppstoppet förhindrar att det droppar från kranen precis efter du juicat vilket håller köksbänken ren. Pipen med droppstopp är mycket enkel att rengöra eftersom den är löstagbar och tillverkad av material som kan maskindiskas.

 • Gör juice av de hårdaste ingredienserna – 1 000 W

  Gör juice av de hårdaste ingredienserna – 1 000 W

  Gör juice av de hårdaste ingredienserna med den kraftfulla motorn på 1 000 W.

 • 2 hastigheter för olika ingredienser

  2 hastigheter för olika ingredienser
 • Snabb och enkel montering av alla delar

  Snabb och enkel montering av alla delar
Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Jämfört med Philips ledande råsaftcentrifug HR1861

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av