Matberedare

  Matberedare

  Enkel mångsidighet

  Den här matberedaren har en mängd mångsidiga tillbehör som du kan använda till att utföra många olika tillagningsfunktioner, från mixning till malning. Och tack vare det unika systemet för montering/isärtagning är skålen och locket enkla att montera.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkel mångsidighet

Enkel montering/isärtagning av alla delar med Click&Go

 • 29-33 funktioner

  29-33 funktioner

  Med matberedarna i det här sortimentet kan du skapa ett obegränsat antal olika rätter genom att använda 29–33 olika tillagningstekniker (kallade "funktioner"), från att smula och röra till att vända ned. Det exakta antalet tillagningsfunktioner skiljer sig åt mellan modellerna: HR7735 och HR7739 har 29 tillagningsfunktioner, HR7740 har 31 funktioner, HR7744 har 32 funktioner och HR7745 ger dig störst flexibilitet med 33 tillagningsfunktioner.

 • Montering/isärtagning med en knapptryckning med Click&Go-knapp

  Montering/isärtagning med en knapptryckning med Click&Go-knapp

  Det har aldrig varit enklare att montera eller ta isär en matberedare. Du behöver inte krångla med skålen eller locket för att hitta rätt läge att montera dem: snäpp bara på och av dem i vilken vinkel som helst genom att trycka på Click&Go-knappen.

 • 360-gradersfäste

  360-gradersfäste

  Tack vare den särskilda ergonomiska utformningen av skålens och lockets undersida behöver du inte leta, vrida och vända för att hitta rätt läge att fästa dem. De är utformade för att enkelt passa i alla vinklar.

 • Extra stor skål med kapacitet för 1,8 l soppa, 1,25 kg deg

  Extra stor skål med kapacitet för 1,8 l soppa, 1,25 kg deg

  Med den extra stora skålen kan du tillaga stora volymer: den rymmer upp till 1,25 kg tung deg, 2 kg lätt deg, 1,8 l soppa eller 7 äggvitor.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av