1
Hemmabiosystem

2.1-hemmabiosystem med 3D-Blu-ray

  2.1-hemmabiosystem med 3D-Blu-ray

  Njut av filmer och musik med perfekt ljud

  Philips nya 3D-hemmabiosystem med Blu-ray HTB7255D 2.1 ger oöverträffad klarhet vid ljuduppspelning och en verkligt övertygande surroundljudupplevelse. Förbered dig på att förgylla dina favoritfilmer och din favoritmusik med nya dimensioner. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2.1-hemmabiosystem med 3D-Blu-ray

Förstärkare i klass D, CinemaPerfect HD, Inbyggt WiFi och Bluetooth®, 500W HTB7255D/12 Hitta liknande produkter

Njut av filmer och musik med perfekt ljud

Besatt av ljud

 • Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Med Philips Crystal Clear Sound får du chansen att uppfatta varje detalj i ljudet precis så som artisten eller regissören avsett! Crystal Clear Sound återskapar ljudkällan – oavsett om det är en actionfilm, en musikal eller liveframträdande – naturtroget, precist och utan distorsion. Philips hemmabiosystem med Crystal Clear Sound minimerar ljudbearbetningen för att behålla ljudkällans renhet. Resultatet blir exaktare ljud i dina öron.

 • CinemaPerfect HD videouppspelning med ultrahög upplösning

  CinemaPerfect HD videouppspelning med ultrahög upplösning

  Philips nya CinemaPerfect HD-motor erbjuder fyrdubbel full HD för den bästa videouppspelningen någonsin. Den intelligenta motorn skärper och reducerar buller som produceras när videon komprimeras till MPEG-format. Utöver förbättrad uppkonvertering producerar motorn skarpa och djupa bilder på skärmen.

 • Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Bluetooth är en teknik för trådlös kommunikation på nära avstånd som är både stabil och energieffektiv. Tekniken ger enkel trådlös anslutning till andra Bluetooth-enheter, så att du enkelt kan spela upp din favoritmusik från alla smartphones, surfplattor och bärbara datorer, inklusive iPod eller iPhone, via en Bluetooth-aktiverad högtalare.

 • Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare återger höga och medelhöga frekvenser klart, vilket förbättrar den övergripande klarheten för ljud från högtalarna.

 • Premium Class D-förstärkare som bevarar alla ljuddetaljer

  Premium Class D-förstärkare som bevarar alla ljuddetaljer

  Philips Premium Class-D-förstärkare har utformats för att bevara den ursprungliga ljudkällan för en exaktare ljudsignal, vilket gör att akustiska detaljer i musik och filmer återges precis som artisten eller regissören avsåg att de skulle.

 • Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Tack vare inbyggd WiFi kan du, genom att helt enkelt ansluta din hemmabio direkt till ditt nätverk, uppleva ett stort utbud av populära onlinetjänster. Du kan ta del av några av de bästa webbplatserna som erbjuder filmer, bilder, information, underhållning och annat innehåll som är anpassat till din TV.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

 • Uppspelning av musik på iPod/iPhone samt laddning

  Uppspelning av musik på iPod/iPhone samt laddning.

Visa alla specifikationer
 • DivX, DivX Certified och associerade logotyper är varumärken som tillhör DivXNetworks, Inc. och används under licens.
 • Dolby och dubbel-D-symbolen är registrerade varumärken som tillhör Dolby Laboratory Inc.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av