1

DVD-/SACD-hemmabiosystem

  -{discount-percentage}%

  DVD-/SACD-hemmabiosystem

  Titta på, lyssna till och upplev vad som helst

  Kompakt digitalt hemmabiosystem som spelar praktiskt taget alla skivor med högkvalitativt Dolby-, DTS- eller SACD-surroundljud. Så slappna av och låt dig omslutas av film och musik i hemmet.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Titta på, lyssna till och upplev vad som helst

Kompakt digitalt hemmabiosystem som spelar praktiskt taget alla skivor med högkvalitativt Dolby-, DTS- eller SACD-surroundljud. Så slappna av och låt dig omslutas av film och musik i hemmet.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Titta på, lyssna till och upplev vad som helst

 • DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från lågt till högt. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.

 • Easy-fit™-kontakter med färgkodning för enkel anslutning

  Easy-fit™-kontakter med färgkodning för enkel anslutning

  Färgkodade kontakter gör det enkelt att ansluta högtalare och subwoofers till centralenheten i hemunderhållningssystemet. Allt du behöver göra är att ansluta kontakterna till uttagen med samma färg på baksidan av centralenheten.

 • PAL och NTSC Progressive Scan ger knivskarpa bilder

  Med Progressive Scan fördubblas den vertikala bildupplösningen, vilket resulterar i en märkbart skarpare bild. I stället för att skicka fält med de udda linjerna till skärmen först, följt av fält med de jämna, skrivs båda fälten ut samtidigt. En flimmerfri bild med hög upplösning skapas, vilket ger dig den bästa tittarupplevelsen.

 • Koniska dome tweeter-högtalare förbättrar SACD-ljud vid höga frekvenser

  Koniska dome tweeter-högtalare förbättrar SACD-ljud vid de högsta frekvenserna genom att återge varje ljudnyans och ljudton med hjälp av ett extremt lätt och styvt membran tillverkat av LEXAR, vilket medför att högtalarna kan återge ett högre frekvensområde. Reflektorskivans speciella konform ger de högre frekvenserna en bredare ljudspridning, vilket resulterar i förbluffande klara och spröda höga frekvenser och en allmänt mer balanserad ljudbild.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Multi-Format gör att du kan spela de flesta skivformaten och få maximal kompatibilitet och bildupplevelse.

 • Musik: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW och Windows Media™ Audio

  Multi-Format gör att du kan spela de flesta skivformaten och få maximal skivkompabilitet och lyssnarupplevelse.

 • Picture CD (JPEG) med musikuppspelning (MP3)

  Picture CD är en CD-R- eller CD-RW-skiva där du kan spara MP3 och digitala bilder. När du sätter i en Picture CD i DVD-spelaren visas en skärmmeny där de JPEG- och/eller MP3-filer som finns på skivan visas. Välj de musik- och bildfiler du vill använda och starta uppspelningen eller tryck på OK. Du kan titta på dina bilder på TV:n samtidigt som du lyssnar på musik.

 • Enkel installation när du vill komma igång med ditt hemunderhållningssystem

  För att hjälpa dig med att installera systemet har Philips tagit fram en kortfattad snabbstarthandbok som med hjälp av tydliga illustrationer och färger tar dig igenom de grundläggande stegen för hur du kopplar in systemet och ställer in ljud och bild. De här grundläggande stegen finns tydligt beskrivna på en sida som finns i förpackningen och bidrar till en enkel och snabb installation.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av