2.1-hemmabiosystem

  2.1-hemmabiosystem

  Besatt av ljud

  Njut av en helt ny HD-upplevelse med Philips eleganta Blu-ray-hemmabiosystem HTS5220. De mjuka dome tweeterelementen i de högkvalitativa högtalarna ger enastående ljudkvalitet och det blir en helt ny upplevelse att titta på film. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Besatt av ljud

Verklighetstroget liv på ett perfekt sätt

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Med Philips Crystal Clear Sound får du chansen att uppfatta varje detalj i ljudet precis så som artisten eller regissören avsett! Crystal Clear Sound återskapar ljudkällan – oavsett om det är en actionfilm, en musikal eller liveframträdande – naturtroget, precist och utan distorsion. Philips hemmabiosystem med Crystal Clear Sound minimerar ljudbearbetningen för att behålla ljudkällans renhet. Resultatet blir exaktare ljud i dina öron.

 • Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare återger höga och medelhöga frekvenser klart, vilket förbättrar den övergripande klarheten för ljud från högtalarna.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

 • BD-Live* (Profile 2.0) – upplev bonusinnehåll online för Blu-ray

  BD-Live* (Profile 2.0) – upplev bonusinnehåll online för Blu-ray

  BD-Live öppnar upp din värld inom HD ännu mer. Ta emot uppdaterat innehåll bara genom att ansluta din Blu-ray Disc-spelare till internet. Spännande nyheter som exklusivt nedladdningsbart material, live-evenemang, live-chatt, spel och online-shopping väntar på dig. Surfa på HD-vågen med Blu-ray Disc-uppspelning och BD-Live.

 • Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som brukar användas för att sammankoppla datorer, kringutrustning och elektronisk utrustning. Enheter med Hi-Speed USB har en dataöverföring på upp till 480 Mbit/s, att jämföras med 12 Mbit/s hos vanliga USB-enheter. Om du har Hi-Speed USB 2.0 Link behöver du bara ansluta USB-enheten, välja film, låt eller bild och sätta igång.

 • Dockningsenhet som tillval för bekväm uppspelning från iPod/iPhone

  Dockningsenhet som tillval för bekväm uppspelning från iPod/iPhone

  Anslut dockningsenheten till ditt hemmabiosystem och njut av musik, video och bilder från dina iPod-enheter och iPhone. Dockningsenheten säljs som tillval.

 • 400 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  400 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik
 • Elegant design i fina material som matchar din platt-TV

  Elegant design i fina material som matchar din platt-TV
 • WiFi-förberedd för enkel åtkomst till all din underhållning

  WiFi-förberedd för enkel åtkomst till all din underhållning
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av