DVD-hemmabiosystem

  DVD-hemmabiosystem

  Ljud som omsluter dig

  Tack vare en kombination av stil och prestanda ger det här eleganta och problemfria systemet dig oräkneliga timmar av tittar- och lyssnarupplevelser. Luta dig tillbaka och njut av filmer och musik i hemmets lugna vrå.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ljud som omsluter dig

med Ambisound

 • Ambisound för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound-teknik ger äkta omslutande flerkanaligt surroundljud från färre högtalare. Det ger en uppslukande 5.1-ljudupplevelse utan de begränsningar som sittställning, rumsform eller -storlek ger, och utan trassel med flera högtalare och kablar. Ambisound ger mer ljud från färre högtalare genom den kombinerade effekten av psykoakustiskt fenomen, matrisbearbetning och exakt vinklad placering av högtalarelement.

 • HDMI 1080i med HD-videoupplösning

  HDMI 1080i med HD-videoupplösning

  HDMI (High Definition Multimedia Interface) är en direkt digitalanslutning för digital HD-video och digitalt flerkanalsljud. Eftersom det inte görs någon konvertering till analoga signaler överförs perfekta bilder och högkvalitativt ljud helt befriat från brus. HDMI är fullständigt bakåtkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • MP3 Line-in för musikuppspelning från bärbara mediespelare

  MP3 Line-in för musikuppspelning från bärbara mediespelare

  I MP3 Line-in används plug & play-teknik som möjliggör direktuppspelning av MP3-innehåll via ditt hemmabiosystem. Anslut bara din bärbara MP3-spelare till det inbyggda hörlursuttaget. Nu kan du njuta av den utmärkta ljudkvaliteten i hemmabiosystemet från Philips samtidigt som du spelar upp din favoritmusik via den bärbara MP3-spelaren.

 • Högtalare i trä för fantastiskt naturtroget ljud

  Högtalare i trä för fantastiskt naturtroget ljud

  Naturen förser oss med det bästa, inte minst med trä. Trä har akustiska egenskaper som gör det perfekt för användning i ljudutrustning och instrument. Fina musikinstrument som pianon och fioler är tillverkade av trä av en bra anledning – samma anledning som gör att de här högtalarna också är inneslutna i trä. Upplev ett fylligt och realistiskt ljud med de här trähögtalarna.

 • Kompakt design som passar var som helst

  Kompakt design som passar var som helst
 • Snabb och enkel installation utan problem

  Snabb och enkel installation utan problem
 • USB Direct spelar upp foton och musik från USB-flashenheter

  Anslut bara enheten till USB-porten i ditt Philips DVD-system. Digital musik och foton spelas upp direkt från enheten. Nu kan du dela dina favoriter med familj och vänner.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av