1
Unmapped

SoundBar

Hemmabiosystem

  HDMI

  SoundBar

  Hemmabiosystem

  Överlägset surroundljud utan trassel

  Hänge dig åt biolikt flerkanaligt surroundljud utan att ha fullt med högtalare och kablar omkring dig. Philips SoundBar med Ambisound ger dig ett komplett hemmabiosystem, inklusive DVD- och CD-uppspelning i en enda enhet. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Överlägset surroundljud utan trassel

Titta på bio hemma

 • Ambisound-teknik för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound-teknik för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound-teknik ger äkta omslutande flerkanaligt surroundljud från färre högtalare. Det ger en uppslukande 5.1-ljudupplevelse utan de begränsningar som sittställning, rumsform eller -storlek ger, och utan trassel med flera högtalare och kablar. Ambisound ger mer ljud från färre högtalare genom den kombinerade effekten av psykoakustiskt fenomen, matrisbearbetning och exakt vinklad placering av högtalarelement.

 • Faroudja DCDi för enastående skarp och högkvalitativ video

  Faroudja DCDi för enastående skarp och högkvalitativ video

  Njut av otroligt skarp och högkvalitativ video på din TV med progressiv upplösning med Faroudja DCDi. Funktionen eliminerar ojämna kanter som visas när vanlig sammanflätad video visas, särskilt med rörliga bilder, vilket i sin tur ger naturliga actionscener. Ta din tittarupplevelse till nästa nivå med klarare och mjukare bilder.

 • DoubleBASS-teknik för fylligare och djupare bas

  DoubleBASS-teknik för fylligare och djupare bas

  DoubleBASS gör att du kan höra även de allra djupaste bastonerna. Tekniken fångar lågfrekventa basljud och återskapar dem inom subwooferns ljudintervall, vilket ger ett mäktigare och snyggare ljud och bidrar till en fullständig ljudupplevelse utan kompromisser.

 • FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad MP3-musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva CD-musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade MP3-musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Clear Voice för tydligare tal i filmer och sång i musik

  Clear Voice för tydligare tal i filmer och sång i musik

  Viktiga ögonblick i samtal eller inspirerande låttexter går alltför ofta förlorade. Att behöva spola tillbaka dvd-skivan är ett ovälkommet avbrott i underhållningen samtidigt som det förminskar nöjet att ignorera det man missat. Clear Voice är en innovativ ljudteknik som markant förhöjer tydligheten hos tal och sång. Den säkerställer att du hör varje ord och till fullo kan njuta av det du tittar på.

 • Flexibel placering på vägg, bord eller stativ

  Flexibel placering på vägg, bord eller stativ

  Upplev det här flexibla hemmabiosystemet som gör att du kan placera det var du vill. Oavsett om du placerar det på ett TV-stativ, på ett bord eller monterat på väggen ser det snyggt ut och fungerar utan krångel. Du kan bestämma hur ditt hem ska se ut utan att behöva prioritera bort en enastående hemmabioupplevelse.

 • Enkelt att installera med endast tre kablar att ansluta

  Enkelt att installera med endast tre kablar att ansluta

  Du behöver bara ansluta tre kablar, sedan är ditt hemmabiosystem klart att användas. Förutom sofistikerad teknik som ger det bästa surroundljudet är det här hemmabiosystemet enkelt att installera. Du kan placera det var du vill – på väggen, på ett TV-stativ eller på ett bord – och passar perfekt i ditt hem.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter med en fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Med de intuitiva pekskärmskontrollerna kan du ställa in volymen och andra uppspelningsfunktioner genom att helt enkelt trycka på de beröringskänsliga kontrollerna på frontpanelen.

 • Docka din iPod för medieuppspelning med bildskärmskontroll

  Docka din iPod för medieuppspelning med bildskärmskontroll

  Med dockningsstationen som ingår i hemmabiosystemet kan du spela filmer, musik och visa foton från din iPod. Du kan dessutom styra din iPod och bläddra i dess innehåll på TV-skärmen med fjärrkontrollen till hemmabiosystemet. Dockningsstationen ger dig bärbar underhållning i hemmet – praktiskt och enkelt.

 • Njut av filmer och musik från CD och DVD

  Njut av filmer och musik från CD och DVD
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av