5.1-hemmabiosystem

  5.1-hemmabiosystem

  Låt dig uppslukas av ljuddetaljerna i varje film

  Med Philips hemmabiosystem HTS8562 med kristallklart ljud kan du höra och njuta av alla ljuddetaljer precis som artisten eller regissören har tänkt sig att det ska låta. Ljudbearbetningen minimeras och ljudkällan återskapas exakt, utan distorsion. Läs mer om produkten

 • Låt dig uppslukas av ljuddetaljerna i varje film

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hemmabiosystem

3D Blu-ray, docka för iPod/iPhone HTS8562/12 Hitta liknande produkter

Låt dig uppslukas av ljuddetaljerna i varje film

Besatt av ljud

 • Förstklassiga mjuka dome tweeter-högtalare för Crystal Clear Sound

  Förstklassiga mjuka dome tweeter-högtalare för Crystal Clear Sound

  Med Philips Crystal Clear Sound får du chansen att uppfatta varje detalj i ljudet precis så som artisten eller regissören avsett! Crystal Clear Sound återskapar ljudkällan – oavsett om det är en actionfilm, en musikal eller liveframträdande – naturtroget, precist och utan distorsion. Philips hemmabiosystem med Crystal Clear Sound minimerar ljudbearbetningen för att behålla ljudkällans renhet. Resultatet blir exaktare ljud i dina öron.

 • Med automatisk kalibrering synkroniseras högtalarna för bästa ljud

  Med automatisk kalibrering synkroniseras högtalarna för bästa ljud

  Du kan nu lätt anpassa din nya Philips-hemmabio för optimalt ljud. Med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen startas det smarta, förinspelade programmet för ljudkalibrering som avger testsignaler till högtalarna. Signalerna fångas upp och analyseras av mikrofonen för automatisk kalibrering, varpå nödvändiga anpassningar görs med hänsyn till avståndet mellan högtalare och lyssnarpositioner, loudness och fördröjning av ljudsignalen från varje högtalare. På 60 sekunder förbättras och optimeras ljudupplevelsen i rummet.

 • HDMI-hubb för anslutning av HDMI-enheter ger fantastisk ljud- och bildkvalitet

  HDMI-hubb för anslutning av HDMI-enheter ger fantastisk ljud- och bildkvalitet

  Med HDMI-hubben får du fler HDMI-portar, så att du smidigt kan ansluta andra enheter som en spelkonsol eller HD-digitaldekoder till hemmabiosystemet. Genom att ansluta enheterna via HDMI-hubben kan du njuta av all din underhållning med högupplöst ljud och bild.

 • Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Tack vare inbyggd WiFi kan du, genom att helt enkelt ansluta din hemmabio direkt till ditt nätverk, uppleva ett stort utbud av populära onlinetjänster. Du kan ta del av några av de bästa webbplatserna som erbjuder filmer, bilder, information, underhållning och annat innehåll som är anpassat till din TV.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Smart TV om du vill uppleva onlinetjänster och få åtkomst till multimedia på TV

  Smart TV om du vill uppleva onlinetjänster och få åtkomst till multimedia på TV

  Philips hemmabiosystem med Smart TV ger dig en mängd förbättrade funktioner, inklusive Net TV, DLNA och MyRemote. Med Net TV får du ett stort urval onlineinformation och underhållning på TV:n. Väj bara Net TV på hemmenyn och börja söka efter tjänster som Video-on-Demand-butiker* för de senaste släppen i HD och Catch-up TV. Med DLNA kommer du åt foton, musik och filmer som finns på datorn bekvämt från soffan. Hittar du inte fjärrkontrollen? Använd din smartphone eller surfplatta för att styra hemmabiosystemet via Philips app MyRemote.

 • Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare ger dig större frihet när du ska placera ut högtalarna. Högtalarna är utvecklade med störningsfri teknik och ger fullständigt surroundljud utan sladdragningar.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

 • Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Med Philips Crystal Clear Sound får du chansen att uppfatta varje detalj i ljudet precis så som artisten eller regissören avsett! Crystal Clear Sound återskapar ljudkällan – oavsett om det är en actionfilm, en musikal eller liveframträdande – naturtroget, precist och utan distorsion. Philips hemmabiosystem med Crystal Clear Sound minimerar ljudbearbetningen för att behålla ljudkällans renhet. Resultatet blir exaktare ljud i dina öron.

Visa alla specifikationer
 • Du kan se om Video on Demand är tillgänglig i ditt land på www.philips.com/blu-ray.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av