5.1-hemmabiosystem

  5.1-hemmabiosystem

  Besatt av ljud

  Börja njuta av Philips hemmabioupplevelse, var du än befinner dig i rummet. 360Sound-högtalarna är utformade med ljuddrivrutiner på framsidan och på sidorna för att jämnt fylla rummet med surroundljud, precis som på bio. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Besatt av ljud

Surroundljud från alla vinklar, som på bio

 • 360Sound fyller rummet med ljud från alla håll

  360Sound fyller rummet med ljud från alla håll

  360Sound skiljer sig något från en traditionell 5.1-hemmabio, och är unikt utformat med tre drivenheter i varje satellithögtalare – en främre och två på sidan som är vinklade för att projicera omgivande ljud omkring dig. Utöver dipolerna använder Philips en algoritm för att ytterligare förbättra den omslutande ljudeffekten. 360Sound är konstruerat med förstklassiga akustiska komponenter som mjuka dome tweeter-högtalare, neodymiummagneter och digitalförstärkare av klass D. Det ger ett utmärkt ljud från alla håll – och du får en äkta bioupplevelse hemma.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Med automatisk kalibrering synkroniseras högtalarna för bästa ljud

  Med automatisk kalibrering synkroniseras högtalarna för bästa ljud

  Du kan nu lätt anpassa din nya Philips-hemmabio för optimalt ljud. Med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen startas det smarta, förinspelade programmet för ljudkalibrering som avger testsignaler till högtalarna. Signalerna fångas upp och analyseras av mikrofonen för automatisk kalibrering, varpå nödvändiga anpassningar görs med hänsyn till avståndet mellan högtalare och lyssnarpositioner, loudness och fördröjning av ljudsignalen från varje högtalare. På 60 sekunder förbättras och optimeras ljudupplevelsen i rummet.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

 • Inbyggd Wi-Fi med Net TV för medier och Video on Demand

  Inbyggd Wi-Fi med Net TV för medier och Video on Demand

  Tack vare inbyggd Wi-Fi, genom att bara ansluta hemmabion direkt till hemnätverket, kan du uppleva en bred mängd populära onlinetjänster med Net TV när du vill. Med Net TV kan du använda några av de bästa webbplatserna som erbjuder filmer, bilder, information och underhållning och annat onlineinnehåll som är skräddarsytt för att passa din TV-skärm. Du kan även hyra eller köpa SD- och HD-filmer, TV-program och musik från soffan på bara några minuter via Net TV:s Video on Demand-tjänster.

 • Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone

  Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone

  Använd dockningsstationen till din iPod eller iPhone och lyssna på musik från iPod eller iPhone i hemmabiosystemet.

 • Fungerar direkt med funktionen för flera vyer i Cinema 21:9-TV:n från Philips

  Fungerar direkt med funktionen för flera vyer i Cinema 21:9-TV:n från Philips

  Fungerar direkt med funktionen för flera vyer i Cinema 21:9-TV:n från Philips, så att du kan hålla dig uppdaterad medan du tittar på TV. Genom att öppna flera fönster samtidigt kan du titta på innehåll från hemmabion sida vid sida med TV:n i ett tydligt skärmfönster. Ett fönster med onlineinnehåll som Net TV kan dessutom öppnas bredvid TV:n. Det lilla fönstret kan enkelt bytas ut till huvudrutan så att du alltid har full koll.

 • Banbrytande och kompakta högtalare förhöjer din hemmiljö

  Banbrytande och kompakta högtalare förhöjer din hemmiljö
 • Passar perfekt med TV:n Cinema 21:9 i svart precisionsaluminum

  Förstärk hemmabioupplevelsen med den perfekt matchande Cinema 21:9-TV:n från Philips i svart precisionsaluminum. Gör varje kväll till en premiärkväll med den här unika kombinationen: Den här häpnadsväckande TV:n visar film i 21:9-format – som filmen är tänkt att visas – och förbättrar biokänslan med sin ultrabreda TV med Perfect Pixel HD Engine och LED Pro. Ta reda på mer om den här perfekta kombinationen idag!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av