1
LED-inspektionslampor

MatchLine

3-moduls LED-lampa med färgkontroll MDLS CRI

  MatchLine

  3-moduls LED-lampa med färgkontroll MDLS CRI

  Riktig färgmatchning. Framtagen för proffs.

  Philips MatchLine MDLS CRI är en allt-i-ett LED-arbetslampa som är perfekt för snabba kontroller av färg och större lackeringsarbeten. Kraftfullt vitt ljus från tre separata moduler ger 360° kontroll av belysningen för riktig färgmatchning och en överlägsen finish. Läs mer om produkten

 • Riktig färgmatchning. Framtagen för proffs.

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Riktig färgmatchning. Framtagen för proffs.

Philips MatchLine MDLS CRI är en allt-i-ett LED-arbetslampa som är perfekt för snabba kontroller av färg och större lackeringsarbeten. Kraftfullt vitt ljus från tre separata moduler ger 360° kontroll av belysningen för riktig färgmatchning och en överlägsen finish. Läs mer om produkten

MatchLine 3-moduls LED-lampa med färgkontroll MDLS CRI

Matchar med dagsljus, 360° belysning – 1 500/750 lm, Extra hållbart batteri, Mycket tålig – IK07/IP54 LPL403MODX1 Hitta liknande produkter

Riktig färgmatchning. Framtagen för proffs.

LED-lampa med tre riktbara moduler för lackeringsverkstäder

 • Matcha enkelt färger som om du arbetade i dagsljus

  Philips Matchline MDLS CRI med de senaste lumiled-lamporna med Luxeon SMD LED-teknik ger ett kraftfullt vitt ljus, har högt färgåtergivningsindex och 6 000 K äkta dagsljusfärgtemperatur. Det innebär att med Matchline MDLS kan du arbeta i din lackerings-, polerings-, rengörings- eller förberedelsezon som om du arbetade utomhus en klar, solig dag. Lampan är inte bara utformad för att ge dig ett bättre synfält, det mjukare vita ljuset är också skonsamt mot ögonen, vilket minskar trötthet när du arbetar.

 • Högt färgåtergivningsindex på 92 visar naturlig färg

  Ju högre färgåtergivningsindex (CRI), desto lättare är det att identifiera rätt färg. Lampor med ett lågt CRI-värde gör att vissa färger ser lite onaturliga ut. Ljuskällor med ett färgåtergivningsindex på 90 eller högre är bäst för uppgifter som kräver den mest exakta färgmatchningen. Philips Matchline MDLS CRI med de senaste lumiled-lamporna med Luxeon SMD LED-teknik ger ett ljus med CRI 92. Med en sådan kraftfull ljuskälla kan du vara säker på att du ser de riktiga färgerna. Därför kommer du snabbt hatt hitta den färg du behöver, utan att använda spektrometer. Färgmatchningsmisstag lämnar du till dina konkurrenter.

 • Lämna skuggorna med 360° komplett ljustäckning

  När kvaliteten på lackeringsjobbet är viktigt är skuggor helt enkelt oacceptabla. Eftersom Philips Matchline MLDS levereras med tre separata ljusmoduler kan du projicera ljus som ger 360° skuggfri täckning. Och tack vare det 300° roterande huvudena på varje modul ger MDLS överlägsen ljusriktning för att säkerställa att du får ett perfekt resultat.

 • Högkvalitativ LED-lampa och ljusflöde i två steg: 1 500 lm/750 lm

  Varje modul i Philips Matchline MLDS erbjuder val mellan två belysningslägen. Det kraftfullare boost-läget ger 500 lumen och är perfekt för att kontrollera finare detaljer i lackeringen. För mer vardagliga belysningsbehov (och för att få batteriet at räcka längre) har du normalläget som ger dig 250 lumen. Om ett mer intensivt ljus krävs kan du helt enkelt kombinera de tre modulerna för att uppnå extremt kraftfulla 1 500 lumen.

 • Det matta filtret minskar reflexerna så att inte ögonen belastas

  När du måste titta på en reflekterande yta under stark belysning för länge kan ögonen lätt bli trötta och irriterade. Philips Matchline MDLS är utrustad med ett matt filter som skyddar dina ögon genom att minska bländning och spegelliknande reflektioner så att du kan arbeta mer bekvämt längre.

 • Arbeta utan att använda händerna samtidigt som du enkelt kan kontrollera ljusriktningen

  Tack vare det 300° roterande huvudet på varje modul ger Philips Matchline MLDS dig fullständig kontroll över ljusets riktning. Och med den inbyggda kraftiga universalklämman med krok och magnet på varje modul kan du hänga upp, klämma fast eller montera varje modul på vilken yta du vill. På så sätt kan du arbeta med ett enkelt justerbart starkt ljus med båda händerna fria.

 • Avancerat uppladdningsbart batteri ger 5 gånger fler uppladdningar

  När du köper ett uppladdningsbart verktyg vill du veta att batteriet räcker. Philips Matchline MLDS levereras med ett avancerad batteri som räcker 5 gånger längre än vanliga uppladdningsbara batterier. Med 1 500 laddningscykler istället för de vanliga 300 får du motsvarande cirka fem arbetsårs kontinuerlig användning – vilket avsevärt minskar utbyteskostnaderna. Och det är frustrerande när batteriet tar slut efter halva jobbet. Efter en fullständig laddning på mindre än tre timmar får du över sex timmars kontinuerlig användning i normalläge. Det innebär kvalitetsbelysning under huvuddelen av arbetsdagen.

 • Den robusta lampan tål stötar, vatten och damm – IK07 och IP54

  Höljet på Matchline MLDS uppfyller den internationella standarden IK07, är robust och utformat för att klara de tuffaste arbetsmiljöerna, eftersom vi vet att även de mest försiktiga tappar sina verktyg då och då. MDLS är även tillverkad med ultraljudssvetsning och flera tätningar som garanterar en hög motståndskraft mot vatten och damm enligt den internationella standarden IP54.

 • Ytterst motståndskraftig mot kemikalier och lösningsmedel på lackeringsverkstaden

  Med sin kvalitetsdesign och överlägsna finish är det ogenomträngliga ytterhöljet på Philips Matchline MLDS mycket motståndskraftigt mot kemikalier och lösningsmedel på verkstaden. Så det här verktyget klarar sig fint i de tuffa arbetsförhållandena på en lackeringsverkstad.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av