1
LED-inspektionslampor

LED Professional Work Light

PEN20 kompakt och uppladdningsbar lampa

  LED Professional Work Light

  PEN20 kompakt och uppladdningsbar lampa

  Se bättre, arbeta bättre

  Den lilla, men kraftfulla PEN20 ger ett starkt, vitt ljus för alla snabba inspektionsjobb. Den har ett överlägset batteri och har alla viktiga funktioner som den populära Penlight Premium-lampan har, PEN20 erbjuder utmärkt värde för pengarna. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se bättre, arbeta bättre

Den lilla, men kraftfulla PEN20 ger ett starkt, vitt ljus för alla snabba inspektionsjobb. Den har ett överlägset batteri och har alla viktiga funktioner som den populära Penlight Premium-lampan har, PEN20 erbjuder utmärkt värde för pengarna. Läs mer om produkten

LED Professional Work Light PEN20 kompakt och uppladdningsbar lampa

Kraftfull LUXEON® LED-lampa, 200 lm boost / 100 lm eko, Extra hållbart batteri, Mycket tålig – IK07/IP54 LPL42X1 Hitta liknande produkter

Se bättre, arbeta bättre

Kraftfull och uppladdningsbar LED-lampa som passar i fickan

 • Besegra mörkret med starkt och mjukt, naturligt ljus

  Philips PEN20 har kraftfulla LUXEON® LED för ett intensivt vitt ljus för att hjälpa dig att besegra mörkret. Den breda ljusstrålen sprider ett jämnt, starkt ljus över en stor arbetsyta, så att du kan se varenda liten detalj. Med en färgtemperatur på 6 000 K ger våra Luxeon® LED ett naturligt vitt ljus som är vilsamt för ögonen, vilket gör att du kan jobba mer bekvämt under längre tid.

 • Högkvalitativa LUXEON® LED lyser med upp till 200 lumen

  Precis som Penlight Premium är Philips PEN20 en liten, men kraftfull, inspektionslampa. Med högkvalitativa LUXEON® LED får du upp till 200 lumen starkt ljus som belyser ditt arbete. Därför kan du alltid urskilja även de minsta detaljerna. Om du behöver ett mjukare ljus, eller vill spara på batteriet, kan du helt enkelt växla till eko-läget på 100 lumen.

 • Lys upp en stor arbetsyta med 90° bred spridningsvinkel

  Philips PEN20 ger en bred spridningsvinkel på 90°, perfekt för att lysa upp en stor arbetsyta. Så när du utför ett snabbt inspektionsjobb kan du enkelt se allt du behöver.

 • Nytt batteri räcker 5 gånger längre än de flesta uppladdningsbara batterier

  Philips PEN20 är utrustad med ett avancerat batteri som räcker 5 gånger längre än vanliga uppladdningsbara batterier. Med 1 500 laddningscykler, istället för normala 300, ger detta hållbara batteri motsvarande cirka fem arbetsårs kontinuerlig användning -– vilket avsevärt minskar utbyteskostnaderna.

 • Upp till 6 timmars kontinuerlig belysning efter 1,5 timmars laddning

  Det är frustrerande när batteriet tar slut halvvägs genom jobbet. Efter en supersnabb USB-laddning på mindre än 1,5 timmar kan du få upp till 6 timmars kontinuerlig användning i ekp-läget. Så på enda laddning kan du använda PEN20 inspektionslampa under nästan hela arbetsdagen.

 • Det robusta höljet är stöttåligt enligt IK07-standarden

  Bara för att PEN20 är liten får du inte underskatta hur stark den är. Den är byggd med hållbara material och utformad för att klara de tuffaste arbetsförhållandena Den uppfyller standarden IK07 för stöttålighet, så du kan vara säker på att den kommer att klara de flesta olyckshändelser på verkstaden.

 • Motståndskraftig mot vatten och damm enligt IP54-standarden

  I en stressig fabriks- eller verkstadsmiljö kan du behöver verktyg som klarar lite tuffare arbetsförhållanden. Philips PEN20 LED-inspektionslampa som uppfyller den internationella standarden IP54 är mycket motståndskraftig mot vatten och damm. Så när du behöver belysning för att kunna arbeta kan du vara säker på att den kommer att fungera.

 • Mycket motståndskraftig mot kemikalier och lösningsmedel i verkstaden

  Även om du är försiktig så är det lätt hänt att det uppstår spill eller stänk av frätande kemikalier på din utrustning. Med en förstklassig design är det yttre höljet på Philips PEN20 inspektionslampa ogenomträngligt, vilket gör den mycket motståndskraftig mot lösningsmedel och andra kemikalier i verkstaden.

 • Fungerar handsfree med inbyggd clip med magnet som kan roteras 80°

  Med den 80° roterbara clipen med stark magnet kan du placera din Philips PEN20 inspektionslampa på valfri yta. Så när du behöver båda händerna för jobbet kan du ändå lätt belysa området framför dig.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av