1
Hemmaljud

Mikrosystem med DVD-spelare

  Mikrosystem med DVD-spelare

  DVD-, MP3-CD- och WMA-CD-uppspelning

  Du är sugen på det senaste och häftigaste – nu är det dags att bekanta dig med en Mikro-Hi Fi med DVD- och MP3-CD-/WMA-CD-uppspelning! Koppla av till dina älsklingsfilmer och din favoritmusik.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-, MP3-CD- och WMA-CD-uppspelning

Du är sugen på det senaste och häftigaste – nu är det dags att bekanta dig med en Mikro-Hi Fi med DVD- och MP3-CD-/WMA-CD-uppspelning! Koppla av till dina älsklingsfilmer och din favoritmusik.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

DVD-, MP3-CD- och WMA-CD-uppspelning

 • Musik i 10 timmar på MP3-CD eller 20 timmar på WMA-CD

  Musik i 10 timmar på MP3-CD eller 20 timmar på WMA-CD

  MP3 är en revolutionerande komprimeringsteknik där digitala musikfiler kan göras upp till 10 gånger mindre utan att ljudkvaliteten försämras i någon större utsträckning. Du kan lagra upp till 10 timmar med musik på en enda CD-skiva. MP3 är ett vanligt ljudkomprimeringsformat och ger snabb och enkel överföring av ljudfiler. Windows Media Audio (WMA) är ett högkomprimerat, digitalt ljudformat från Microsoft som ger ett fantastiskt ljud med musikfiler som bara tar upp hälften så mycket diskutrymme och som kan hämtas på halva tiden. Du kan lagra upp till 20 timmar med högkvalitativ WMA-musik, med inspelning i en bithastighet på 64 Kbps, på en enda CD-skiva.

 • Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Med digital ljudkontroll får du ett urval förinställningar – Jazz, Rock, Pop och Classic – som du kan använda till att optimera frekvensomfånget för olika musikstilar. För varje läge används grafisk frekvenskorrigering för att automatiskt justera ljudbalansen och förstärka de viktigaste ljudfrekvenserna i den valda musikstilen. Med digital ljudkontroll får du enkelt ut mesta möjliga av musiken genom att finjustera ljudbalansen så att den passar för den musik du spelar.

 • DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre bas

  DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre bas

  Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från lågt till högt. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.

 • Spelar upp DVD, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) och Picture CD

  Spelar upp DVD, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) och Picture CD
 • Väcknings- och insomningsfunktion

  Väcknings- och insomningsfunktion
 • Digital mottagare med 40 förinställda kanaler för extra bekvämlighet

  Digital mottagare med 40 förinställda kanaler för extra bekvämlighet
 • Incredible Surround™ för ett större ljud

  Incredible Surround™ är en ljudteknik från Philips som dramatiskt förstärker ljudfältet så att du kan försjunka in i ljudet. Med den allra bästa elektroniska fasförskjutningen, kan Incredible Surround™ blanda ljudet från vänster till höger så att avståndet mellan de båda högtalarna tycks bli större. Den ökade bredden leder till bättre stereoeffekt och skapar mer naturliga ljuddimensioner. Incredible Surround™ ger dig möjlighet att uppleva ett totalt surroundljud med större djup och bredare ljud, utan att du behöver använda fler högtalare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av