1
Bärbara ljudenheter

Wi-Fi komponent, Hi-Fi-system

  Streamium

  Wi-Fi komponent, Hi-Fi-system

  Upplev känslan från ett liveframträdande

  Det här Philips MCI900/12 Streamium Hi-Fi-systemet med Wi-Fi-komponent och SoundSphere-högtalare ger ett så naturtroget ljud att du tror att artisten uppträder framför dina ögon. 160 GB hårddisk, webbradio, färgskärm och enkel navigering.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upplev känslan från ett liveframträdande

Det här Philips MCI900/12 Streamium Hi-Fi-systemet med Wi-Fi-komponent och SoundSphere-högtalare ger ett så naturtroget ljud att du tror att artisten uppträder framför dina ögon. 160 GB hårddisk, webbradio, färgskärm och enkel navigering.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Upplev känslan från ett liveframträdande

Besatt av ljud

 • SoundSphere för ett naturligare, djupare och bredare ljudintryck

  SoundSphere för ett naturligare, djupare och bredare ljudintryck

  Upplev musiken till fullo med SoundSphere, som återger varje ton som artisten tänkte sig det. SoundSphere, som ger klart och naturligt ljud, skapar ett djupare och bredare ljudintryck. Resultatet blir naturligt ljud som får dig att tro att artisterna uppträder framför dig. Varje SoundSphere-högtalare har en tweeter som hänger ovanför högtalarlådan. Tweetern kan sända ut ljud tydligare och i alla riktningar. Exakt crossover-ljudteknik och noggrann placering av woofern för att omsluta tweetern ger minimerade störningar och ett ännu mer naturligt ljud.

 • Aluminiumhögtalare för naturtroget ljud tack vare optimal styvhet

  Aluminiumhögtalare för naturtroget ljud tack vare optimal styvhet

  Låt naturen ge dig det bästa. Naturmaterial har visat sig vara oslagbara som akustiska byggkomponenter. Högtalare gjorda av aluminium är styvare, vilket ger en mer idealisk enhet som på ett naturligt sätt förhindrar vibrationer, optimerar spridningen av ljudvågor och ger ett mer naturtroget ljud. Resultatet är fantastiskt snygga högtalare som ger dig ljud som gör originalinspelningen rättvisa.

 • Med FullSound får din musik fylligare bas och klarare ljud

  Med FullSound får din musik fylligare bas och klarare ljud

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Guldpläterad högtalaranslutning för bästa signalöverföring

  Guldpläterad högtalaranslutning för bästa signalöverföring

  Den guldpläterade högtalaranslutningen ger bättre ljudsignalöverföring jämfört med traditionella click-fit-anslutningar. Den minimerar dessutom den elektriska signalförlusten från förstärkaren till högtalarlådan, vilket ger en ljudåtergivning som är så realistisk som möjligt.

 • Tusentals kostnadsfria webbradiokanaler

  Tusentals kostnadsfria webbradiokanaler

  Med Streamium får du tillgång till tusentals kostnadsfria webbradiokanaler. Nu kan du lyssna på musik i alla genrer över hela världen. Anslut Streamium till internet och lyssna på dina favoritonlineprogram på ett ljudsystem utan att behöva slå på datorn.

 • 160 GB hårddisk för att lagra upp till 2 000 skivor

  160 GB hårddisk för att lagra upp till 2 000 skivor

  Tack vare hårddisken på 160 GB i det här Philips ljudsystemet har du gott om utrymme att lagra dina digitala ljudfiler för PC/MAC – upp till 2 000 skivor ryms. Utrymmesbesparande, smart hantering av musiksamling, enkel åtkomst och allt på ett ställe.

 • 2 x 50 W RMS HiFi-ljud med digital klass D-förstärkare

  2 x 50 W RMS HiFi-ljud med digital klass D-förstärkare

  Fyll rummet med din favoritmusik med 2x50 W RMS uteffekt och en digital klass D-förstärkare. Förstärkaren omvandlar analoga signaler till digitala och förstärker dem sedan. Signalerna skickas därefter genom ett demoduleringsfilter för att skapa slutresultatet. Det förstärkta digitala ljudet ger dig alla de fördelar som digitalt ljud kan erbjuda, inklusive förbättrad ljudkvalitet. Dessutom är förstärkaren mer än 90 % effektivare jämfört med traditionella AB-förstärkare. Den här högre effektiviteten kan du glädjas åt i en kraftfull förstärkare i ett litet format.

 • Streama eller överför musik och bilder trådlöst från PC/MAC

  Streama eller överför musik och bilder trådlöst från PC/MAC

  Din PC/MAC är full av musik som du nu bekvämt kan överföra till din Philips ljudenhet – utan trassliga kablar. Dela dina favoritlåtar med andra på en fest eller njut av dem hemma. Ännu bättre är att du kan överföra och lagra musik på enhetens hårddisk och lyssna på den när som helst, också när du inte har din PC/MAC till hands. Du kan göra samma sak med dina fotosamlingar och bekvämt visa dem medan du lyssnar på musik. Släpp ut skatterna du har i datorn med trådlös streaming.

 • Färgstark LCD-skärm som ger smidig kontroll

  Färgstark LCD-skärm som ger smidig kontroll

  Förhöj lyssnarupplevelsen med en färgstark LCD-skärm, och njut av enkel och smidig kontroll över all din musik. När du lyssnar på dina favoritlåtar visas albumomslagen på skärmen och ger en extra dimension åt låtarna. Och att välja spår är enkelt, eftersom LCD-skärmen med flera rader visar låtarna sorterade efter genre, artist eller album.

 • Spela upp DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG och JPG

  Spela upp DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG och JPG

  Spela upp DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG och JPG.

 • HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) är en direkt digitalanslutning för digital HD-upplöst video och digitalt flerkanalsljud. Eftersom ingen konvertering till analoga signaler görs överförs perfekta bilder och högkvalitativt ljud helt befriat från brus.

Visa alla specifikationer
 • Napster är bara tillgängligt i Tyskland och Storbritannien.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av