1
Datortillbehör

Multimediehögtalare 2.1

  Multimediehögtalare 2.1

  Extremt bra spelljud

  MMS430G är utformad för att förbättra spelkonsolupplevelsen och har en kraftfull subwoofer i trä samt högtalare med öppen front och låg distorsion för enastående ljudkvalitet i alla frekvenser.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Extremt bra spelljud

MMS430G är utformad för att förbättra spelkonsolupplevelsen och har en kraftfull subwoofer i trä samt högtalare med öppen front och låg distorsion för enastående ljudkvalitet i alla frekvenser.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Extremt bra spelljud

100 W (MPO)

 • Basreflexhögtalarna ger ett kraftfullt och djupt basljud

  Basreflexhögtalarna ger ett kraftfullt och djupt basljud

  Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

 • DDBB (Digital Dynamic Bass Boost) för basoptimering

  DDBB (Digital Dynamic Bass Boost) för basoptimering

  DDBB (Digital Dynamic Bass Boost) är ett intelligent basförbättringssystem för maximal basupplevelse vid höga volymer utan distorsion och vid låga volymer utan att kompromissa med de lägsta basfrekvenserna. Tekniskt avancerad elektronik övervakar volymen och basnivåerna. Ljuddistorsion förhindras och basen optimeras tack vare den exakta kalibreringen. DDBB ger dig glädjen av utmärkt basprestanda oberoende av vilken volymnivå du väljer.

 • Njut av högsta möjliga prestanda och ljudkvalitet

  Akustiskt effektiv design och avancerade drivenheter är detsamma som optimala ljudprestanda.

 • Subwoofer för djupa bastoner och satellithögtalare för klara toner

  Audiosystemet är uppdelat på en subwoofer som är optimerad till att ge basfrekvenser, och satellithögtalare som är optimerade för medelhöga och höga frekvenser. Resultatet är ett kraftfullt fullregistersystem med alla frekvenser, från djupa bastoner till kristallklara, höga toner med minimal distorsion.

 • Färgschema som passar din spelkonsol

  Två utbytbara höljen i olika färger gör att du kan ändra utseende på högtalaren så att den passar din spelkonsol. Du kan välja mellan X Box-grön eller PS2-blå.

 • Utbytbara höljen i färg

  Två högtalarhöljen innebär att du kan ändra färg så att högtalaren passar din spelkonsol. Grönt för XBox® och blått för PS2®. Höljena är enkla att ta bort och kan bytas ut på några sekunder.

 • Öppen front gör att ljudet sprids bättre och minskar distorsionen

  Istället för ett tyg- eller metallskydd används aerodynamiska skydd för att du ska höra varje ljuddetalj. Det här förhindrar inte bara skada på högtalaren, utan ger även maximalt ljud med minimal distorsion.

 • Mer än 75 års erfarenhet av ljud

  Philips utvecklade CD-spelaren, ledde den grupp som skrev specifikationen för USB-ljud och har producerat miljontals ljudsystem, hemunderhållningspaket och TV-apparater under de senaste årtiondena. Philips är en ledare inom innovation på det här området, och du kan lita på att vi skapar datorljudsystem med högsta ljudkvalitet.

 • Trähölje för kvalitativ basåtergivning

  Subwoofer-höljet är gjort i trä vilket gör den stabilare och förbättrar akustiken.

 • Ansluter till alla vanliga spelkonsoler

  Högtalarsystemet levereras med en adapterkabel som möjliggör anslutning till spelkonsoler med två RCA-kontakter (t.ex. PS2, XBox, Game Cube)

 • Ansluter till datorer eller MP3-spelare

  Dina högtalare blir mer flexibla eftersom kontakter i standardformatet 3,5 mm samt en adapter för plus RCA-kontakter används. Högtalarna kan därmed anslutas till de flesta vanliga ljudenheter, t.ex. en stationär eller bärbar dator eller en MP3-spelare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av