Extra LCD-skärm

  Extra LCD-skärm

  Extra skärm för användning i bilen

  Fördubbla nöjet under resan med Philips PAC132 med 7" TFT LCD-skärm. Anslut bara en bärbar Philips-DVD-spelare och dela DVD-filmer/JPEG-foton. Perfekt för bilen tack vare den medföljande Smart Car Mount.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Extra skärm för användning i bilen

Kan användas med bärbara Philips-DVD-spelare*

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-färgskärm för visning med hög kvalitet

  17,8 cm (7") TFT LCD-färgskärm för visning med hög kvalitet

  Den högupplösta LCD-färgskärmen gör bilder levande, så du kan visa upp dina bästa foton, filmer och låtar i lika naturligt rika detaljer och levande färger som från en högkvalitativ utskrift.

 • Njut av filmer i 16:9 widescreen-format

  Njut av filmer i 16:9 widescreen-format

  Visa och dela dina filmer och digitala bilder med vänner och familj. 16:9-widescreen-bildförhållandet är standard för vanlig och HD-TV samt digital-TV. Ett ursprungligt 16:9-bildförhållande ger filmvisning utan svarta fält längst upp och längst ned i bilden och utan den kvalitetsförlust som det innebär att ändra en bild så att den passar i en annan skärmstorlek.

 • Smart Car Mount för enkel användning

  Smart Car Mount för enkel användning

  Varför inte ta med dig din bärbara DVD-spelare för extra nöje på resan? Ett unikt bilmonteringssystem garanterar enkel användning. Det har en lättöppnad hållare som gör det lättare att flytta undan DVD-spelaren när den inte används. Du kan ta med dig den bärbara DVD-spelaren och lämna monteringsanordningen i bilen.

 • Zero Bright Dot™-skärm för optimal bildskärmskvalitet

  Njut av bilder av högsta kvalitet utan störande tomma punkter på LCD-skärmen. LCD-skärmar har ofta felaktigheter som kallas "döda pixlar" i LCD-branschen. Ett begränsat antal "döda pixlar" ansågs tidigare vara en oundviklig bieffekt av LCD-skärmtillverkning i stora volymer. Med Philips stränga kvalitetskontrollprocedurer som används vid tillverkningen av våra bärbara DVD-spelare tillverkas våra LCD-skärmar med noll tolerans för "döda pixlar". Utvalda bärbara DVD-spelare är utrustade med Philips Zero Bright Dot™-garanti så att du får optimal bildskärmskvalitet.

 • Skyddsfodral

  Lätt material skyddar de gjutna höljena mot repor.

 • Nätadapter medföljer

  Den här bärbara DVD-spelaren levereras med en nätadapter. Sätt i adaptern i ett vägguttag och förse spelaren med ström på en gång.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av