1
Datalagring

Datorljudkort

  Datorljudkort

  Äkta 24 bitars surroundljud

  Med hemunderhållningsljudkortet Ultimate Edge 5.1 får du ett fantastiskt 5.1-kanaligt surroundljud från CD, MP3 och spel, tack vare QMSS™-tekniken.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Äkta 24 bitars surroundljud

Hemunderhållning med High Definition

 • Upplev datorljud med samma kvalitet som på din vanliga stereo

  Under 75 år har Philips producerat det senaste inom ljud och har använt den erfarenhet till att skapa ljudprodukter för datorer med samma prestanda som våra prisbelönta homeaudiosystem.

 • Mer än 75 års erfarenhet av ljud

  Philips utvecklade CD-spelaren, ledde den grupp som skrev specifikationen för USB-ljud och har producerat miljontals ljudsystem, hemunderhållningspaket och TV-apparater under de senaste årtiondena. Philips är en ledare inom innovation på det här området, och du kan lita på att vi skapar datorljudsystem med högsta ljudkvalitet.

 • 32-bitars DSP-motor med flyttal

  En programvara som hanterar 24-bitars ljud utan ljudförlust och lägger till DSP-effekter utan att återgå till 16-bitars upplösning

 • Digitalt ljud ger en ren signal med perfekt kvalitet

  Ljudet överförs som en digital signal och det konverteras inte till en analog signal förrän i sista minuten. Det här innebär att störningarna på signalen minskas och du får en uppspelning som är trogen originalinspelningen.

 • Kompatibel med alla ljudkällor (musik, spel, film och Internet)

  Alla typer av ljudkällor (musik, spel, film och Internet) kan spelas upp. Nu blir multimedieupplevelsen mer engagerande än någonsin, oavsett vad du vill lyssna på.

 • Stöder EAX2.0 och A3D 1.0

  Datorspel innehåller ofta 3D-ljud som sprids med hjälp av särskilda standarder. EAX och A3D är så kallade API:er som översätter det ljud som används i ett spel till tredimensionellt ljud, och ger en härlig spelupplevelse

 • Lägger DSP-effekter till externa källor

  Gör det möjligt att använda ljudkortsfunktionen för externa källor, som TV-apparater eller Hi Fi-system, och gör exempelvis ett normalt TV-program till en absorberande upplevelse med 5.1-kanaligt ljud

 • 24-bitars/96 kHz inspelning och uppspelning

  24-bitars filer har högre upplösning och återger ett spår mer effektivt än den traditionella 16-bitarstekniken. Med hjälp av en äkta 24-bitars inspelnings- och uppspelningskanal kan du förvandla din dator till ett avancerat hemunderhållningssystem.

 • Lättanvända Sound Agent 2 optimerar ljudupplevelsen

  Sound Agent 2 är intelligent programvara med ett roligt och lättanvänt grafiskt gränssnitt. Det förenklar hanteringen av datorljud en gång för alla genom att automatiskt optimera ljudet för alla vanliga format. Sound Agent 2 gör det enkelt att finjustera ljudkapaciteten så att den passar din smak.

 • 96 kHz/24-bitars Audio DAC ger högkvalitativt ljud

  96 kHz samplingsfrekvens gör att du får en korrekt återgivning av den ursprungliga ljudkurvan. Tillsammans med en 24-bitars upplösning tas mer information med från den ursprungliga analoga frekvenskurvan, vilket ger en mycket rikare ljudåtergivning.

 • QMSS omvandlar stereoljud till övertygande flerkanaligt surroundljud

  QMSS omvandlar ljud från alla stereokällor till övertygande flerkanaligt surroundljud, så att alla spel, all musik och alla filmer kan återges med flerkanaligt surroundljud, inte bara med vanligt stereoljud.

 • Återställer dynamiken hos MP3-filer

  När du överför en CD-skiva till MP3 går en del av dynamiken förlorad på grund av komprimeringen. MP3-förstärkningsfunktionen utför en dynamisk analys på MP3- och WMA-filer och lägger till frekvenser som gick förlorade vid komprimeringen. Resultatet blir mer precisa och realistiska MP3-filer som ligger närmare original-CD-skivan.

 • 5.1-kanalsljud för Dolby Digital®- och EAX®-återgivning

  5.1-kanalsljud för återgivning från Dolby Digital®- och EAX®-ljudkällor

 • Pålitligt ljud via SPDIF-koaxialanslutning

  En SPDIF-koaxialkabel är högst pålitlig vid anslutning av digitalt ljud.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av