1
LED-inspektionslampor

EcoPro20

LED-arbetsbelysning

  EcoPro20

  LED-arbetsbelysning

  Ljus av hög kvalitet som gör att du får jobbet gjort

  Philips EcoPro20 är en liten uppladdningsbar arbetslampa som lätt slinker ner i fickan. Perfekt när du ofta behöver göra snabba besiktningsjobb. Med ljus blir jobbet gjort. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

EcoPro20 LED-arbetsbelysning

Uppladdningsbar LED-lampa, 220 lumen/2 W, 3, 5 timmars batteritid RC320B1 Hitta liknande produkter

Ljus av hög kvalitet som gör att du får jobbet gjort

Praktisk LED-lampa för vardagsbruk

 • Starkt, behagligt ljus (220 lumen/2 W) lämplig för daglig användning

  Oavsett om du är i garaget eller försöker reparera en apparat, är det alltid praktiskt att ha en liten lampa i fickan. Med 220 lumen (2 W) behagligt vitt ljus (6500 K), ger dig Philips EcoPro20 bra arbetsbelysning så att du kan se alla detaljer du behöver för att få jobbet gjort snabbt.

 • Ladda andra enheter med praktisk USB-port

  Philips EcoPro20 kan även användas som extrabatteri för att ladda andra enheter, till exempel telefonen. Anslut bara enheten till USB-porten på lampans bas så kommer den att börja ladda.

 • Ett laddningsbart batteri räcker i 3,5 timmar per laddning

  När batteriet är fulladdat ger dig Philips EcoPro20 ett starkt vitt ljus för upp till 3,5 timmars kontinuerlig användning. Med sällan användning kan det ta flera dagar innan du behöver ladda batteriet.

 • Liten och praktisk LED-lampa perfekt för vardagsbruk

  Liten och lätt – Philips EcoPro20 får lätt plats i fickan. Oberoende av var du arbetar och oavsett vad du arbetar med, hjälper dig den här praktiska lampan att få jobbet gjort.

 • Vridbar bas i 180° så att du kan du rikta ljuset där du behöver det

  Behöver ljus från en annan vinkel när du arbetar? Inga problem. Philips EcoPro20 levereras med en 180° vridbar bas så att du enkelt kan rikta ljuset precis där du behöver det som mest.

 • Krok för upphängning som går att vrida 360°

  När du behöver ha båda händerna fria för att arbeta hakar du bara fast EcoPro20 i närheten med dess infällbara krok som går att vrida i 360°.

 • Stark magnet på vridbar bas

  En stark magnet inbyggd i den vridbara basen. Detta är särskilt praktiskt om du arbetar med metallytor i närheten, t.ex. när du arbetar med en motor eller underhåller maskiner. Fäst bara magneten på metallen och använd sedan den vridbara basen för att rikta ljuset där du behöver det.

 • Robust hölje och stötsäker

  Även den mest försiktiga person tappar då och då saker. Därför är Philips EcoPro20 utformad med ett robust hölje, vilket betyder att den klarar av att tappas då och då.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av