1
LED-inspektionslampor

EcoPro40

LED-arbetsbelysning

  EcoPro40

  LED-arbetsbelysning

  Ljus av hög kvalitet som gör att du får jobbet gjort

  Philips EcoPro40 är en utmärkt sladdlös arbetslampa med kraftfullt ljus, halkfritt grepp, lätt och mångsidig för daglig användning. Den är även utrustad med en praktisk spotlight, så att du kan se även i de trånga mörka hörnen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

EcoPro40 LED-arbetsbelysning

Uppladdningsbar arbetslampa, 300 lumen/3 W huvudbelysning, 100 lumen/1 W spot, 3 timmars batteritid RC420B1 Hitta liknande produkter

Ljus av hög kvalitet som gör att du får jobbet gjort

Uppladdningsbar handlampa

 • Kraftfullt ljus (300 lumen/3 W) för att genomföra vardagliga sysslor

  Oavsett om du är i garaget, slutför några gör det själv-uppgifter, eller försöker reparera en apparat, är det alltid praktiskt att ha en liten lampa tillhands. Philips EcoPro40 ger dig kraftfullt ljus på 300 lumen (3 W) så att du kan se alla detaljer du behöver för att få jobbet gjort snabbt.

 • Spotlight (100 lumen/1 W) lyser upp trånga utrymmen

  Philips EcoPro40 levereras även utrustad med en praktisk spotlight så att du kan lysa upp mörka områden. Den här starka spotlighten högst upp på lampan ger 100 lumen (1 W), så att du kan se små detaljer även i de mörka hörnen.

 • Tre magneter för bekväm handsfree-belysning

  Ofta behöver du ha båda händerna fria när du arbetar med en uppgift. Philips EcoPro40 levereras med tre inbyggda magneter så att du enkelt kan montera lampan på en närliggande metallyta, till exempel under ett handfat eller på motorhuven på en bil.

 • Två infällbara krokar för praktisk handsfree-belysning

  När du behöver ha båda händerna fria för att arbeta hakar du bara fast EcoPro40 i närheten med dess infällbara krok som går att vrida i 360°.

 • Laddningsbart litiumbatteri som räcker i upp till 8 timmar per laddning

  Om batterierna är fulladdade, ger dig Philips EcoPro40 ett klart vitt ljus från huvudstrålkastaren i upp till 3 timmar. Om du använder spotlight, räcker batteriet i upp till 8 timmar med kontinuerlig användning. Så med tillfällig användning kan lampan räcka i många dagar innan du behöver byta den.

 • Robust hölje och stötsäker

  Även den mest försiktiga person tappar då och då saker. Därför är Philips EcoPro40 utformad med ett robust hölje, vilket betyder att den klarar av att tappas då och då.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av