Saeco

Saeco Royal

Superautomatisk espressomaskin

  Saeco Royal

  Superautomatisk espressomaskin

  Royal: Det finns inga gränser för njutningen av espresso

  Med Saeco Royal kan du göra mängder av kaffespecialiteter, tack vare högkapacitetsbehållarna och den exklusiva Cappuccinatore

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Royal: Det finns inga gränser för njutningen av espresso

 • Mjölkspecialiteter utan väntan tack vare en dubbelbryggare

  Mjölkspecialiteter utan väntan tack vare en dubbelbryggare

  Med 2 separata uppvärmningssystem för att se till både den optimala kaffe- och mjölkskumstemperaturen, garanterar den här fullt automatiska Saeco-espressomaskinen professionell prestanda och hastighet varje gång. Du kan förbereda så många latte macchiato och cappuccino som du önskar, den ena efter den andra och varje gång lika god och utan väntan.

 • Justera kaffelängd, intensitet, temperatur och styrka

  Justera kaffelängd, intensitet, temperatur och styrka

  Med Saeco kan du alltid enkelt välja önskad kaffelängd, intensitet, temperatur och styrka. Dina personliga inställningar sparas i minnet så att du kan njuta av ditt favoritkaffe med bara en knapptryckning.

 • Koppvärmare

  Koppvärmare

  Med den här funktionen kan du inte bara förvara dina espressokoppar och -glas i espressomaskinen. Du kan även värma upp dem, så att aromen utvecklas ännu bättre och ger en crema som räcker länge

 • Ergonomi för daglig användning

  Ergonomi för daglig användning

  Saeco är synonymt med bekvämlighet: oavsett om du ska fylla på bönor eller vatten, tömma kaffesumplådan eller droppbrickan är det enkelt att komma åt alla delar.

 • Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Saeco utformade den här espressomaskinen till att automatiskt rengöra sin kaffekrets med vatten vid start och avstängning av maskinen. Det ger en härlig, färsk smak med varje kopp kaffe. Vanlig avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd. Den här maskinen uppmanar inte bara när avkalkningen behövs utan startar den automatiserade avkalkningsprocessen på maskinen och leder dig med tydliga skärmanvisningar när det är dags för avkalkning. Avkalkning har aldrig varit så enkelt!

 • Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Bryggruppen, som är en Saeco-uppfinning, är hjärtat i våra espressomaskiner och ser till att automatiken fungerar. Bryggruppen är, beroende på modellen, lätt tillgänglig från framsidan eller sidan. Den kan utan ansträngning tas av för enkel rengöring under kranen för god hygien.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av