Shaver series 9000

Vår bästa rakapparat, digital display, 5 tillbehör

  • KA

  Shaver series 9000

  Vår bästa rakapparat, digital display, 5 tillbehör

  Perfektion vid varje drag

  Vill du ha den mest avancerade, innovativa teknologin inom rakning? Då är Philips serie rakapparater 9000 perfekt för dig! Philips patenterade rakbladssystem V-Track, är utformade för att effektivt fånga alla olikväxande hårstrån direkt, och lyfter dessutom upp hårstrået en smula innan det skär av det. En mer nära och slät rakning går inte att få. Rakhuvudena är flexibla och rör sig i 8 riktningar, vilket gör att de anpassar sig efter ansiktets konturer. Flervalsinställningar gör att du även kan skräddarsy din rakning efter intensitet/känslighet. Det är perfektion i varje drag. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 4 999,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Shaver series 9000 Vår bästa rakapparat, digital display, 5 tillbehör

Effektiv på korta och liggande hårstrån, Konturdetekteringshuvuden, 8 riktningar, Precisionstrimmer, skäggtrimmer, fodral, Automatisk rengöringsstation PRO S9711/31 Hitta liknande produkter

Nya Philips Shaver Series 9000

Perfektion vid varje drag

Nya Philips Shaver Series 9000 är vår bästa rakapparat hitintills.

 • Vårt bästa raksystem för 1-3-dagarsstubb

  Vårt bästa raksystem för 1-3-dagarsstubb

  Få den perfekta nära rakningen. V-Track Precision Pro-bladen riktar varsamt varje hårstrå i den bästa klippriktningen, det kan vara en 1-dagsstubb och upp till en 3-dagarsstubb samt även de hårstrån som ligger platt och är olika långa. Rakar 30 % närmare* med färre drag och håller din hud i toppskick.

 • Rakhuvudet rör sig i 8 riktningar, anpassar sig perfekt efter ansiktets konturer

  Rakhuvudet rör sig i 8 riktningar, anpassar sig perfekt efter ansiktets konturer

  Rakhuvudena på Philips rakapparater serie 9000 är flexibla och rör sig i 8 olika riktningar, vilket följer ansiktets kurvor och konturer perfekt. Du får ett slätare resultat på färre drag med minimal irritation för huden. Jämfört med dess föregångare fångar den upp 20 % fler hårstrån i ett och samma drag.

 • Skräddarsy din rakning: normal, snabb eller för känsliga områden

  Skräddarsy din rakning: normal, snabb eller för känsliga områden

  Med Personal Comfort Settings kan du skräddarsy din rakning: välj mellan tre lägen: normal, snabb eller känslig. Normal väljer du för den dagliga rakningen, snabb när du vill spara tid eller för områden med kraftigare hårväxt och känslig för mer känsliga områden.

 • Våtrakning i duschen eller med rakskum

  Våtrakning i duschen eller med rakskum

  Välj hur du vill raka dig. Med AquaTec Wet&Dry kan du välja hur du vill raka dig - en snabb men behaglig torrakning eller en skonsam våtrakning med rakgel eller raklödder – du kan till och med använda den i duschen.

 • Håll din rakapparat i nyskick med SmartClean

  Håll din rakapparat i nyskick med SmartClean

  Med bara en knapptryckning blir din rakapparat rengjord, smord, torkad och laddad med SmartClean PLUS, så att den är i toppskick varje dag.

 • Skäggtrimmer med klickfäste och 5 längdinställningar

  Skäggtrimmer med klickfäste och 5 längdinställningar

  Du ändrar tillbehör enkelt. Klicka fast vår skäggtrimmer med SmartClick-funktion och styla den stil du vill ha på ditt skägg. Välj mellan fem olika längdinställningar för att få allt från den perfekta skäggstubben till ett kort, prydligt skägg. De rundade kanterna på kammarna förhindrar att huden blir irriterad.

 • Intuitiv digital display

  Intuitiv digital display

  Den intuitiva displayen visar all relevant information, vilket gör det möjligt för dig att få ut maximala prestanda av din rakapparat: - Batterinivåindikator med tre siffror (%) - Indikator för rengöring - Indikator för låg batterinivå - Indikator för byte av rakhuvud - Indikator för reselås

 • 60 minuters sladdlös rakning efter en timmes laddning

  60 minuters sladdlös rakning efter en timmes laddning

  Laddningssystemet, nu med den bästa battierlivslängden bland alla Philips rakapparater, har två bekväma alternativ: 60 minuters användning efter en enda laddning på en timme, eller snabbladdning för en fullständig rakning. Alla modeller i Shaver series 9000 är utformade för att enbart användas i sladdlöst läge så att de är säkra i våtutrymmen.

 • Rakapparaten kan sköljas under kranen

  Rakapparaten kan sköljas under kranen

  Öppna bara rakhuvudet och skölj det noggrant under rinnande vatten.

 • Med två års garanti

  Med två års garanti

  Vi backar upp den här Philips-rakapparaten med en tvåårig garanti. Våra rakapparater i 9000-serien är utformade för prestanda och hållbarhet, och garanterar en extremt nära rakning varje gång.

Visa alla specifikationer
 • Klipper 20 % mer hår – jämfört med SensoTouch

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av