1
Bärbara ljudenheter

MP3-spelare

  MP3-spelare

  Digital musik – när som helst

  Lyssna på 12 timmars* fantastisk MP3- och WMA-musik med den digitala Philips GoGear-ljudspelaren SA1982A. Du kan enkelt söka efter dina favoritlåtar efter album eller artist. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital musik – när som helst

Lyssna på 12 timmars* fantastisk MP3- och WMA-musik med den digitala Philips GoGear-ljudspelaren SA1982A. Du kan enkelt söka efter dina favoritlåtar efter album eller artist. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Digital musik – när som helst

njut av enastående MP3- och WMA-ljud

 • MP3- och WMA-uppspelning

  MP3- och WMA-uppspelning

  Med ljudkomprimeringsteknik kan digitala musikfiler reduceras upp till 10 gånger i storlek utan att ljudkvaliteten radikalt försämras. MP3 och WMA är två av komprimeringsformaten med vilka du kan uppleva en hel värld av digital musik på din GoGear-spelare. Ladda ned MP3- eller WMA-låtar musikwebbplatser på internet eller skapa dina egna MP3- eller WMA-musikfiler genom att rippa dina CD-skivor och överföra dem till spelaren.

 • Svartvit skärm med tre rader gör det lättare att läsa

  Svartvit skärm med tre rader gör det lättare att läsa

  Med den användarvänliga skärmen på tre rader får du en bättre musikupplevelse i farten. Förutom att du får uppdateringar av låttitlar, låttider och återstående batteriström kan du också bläddra i musikbiblioteket och visa mer detaljerad musikinformation, t.ex. artister och album.

 • Equalizer för att passa din musikstil

  Equalizer för att passa din musikstil

  GoGear-spelare med equalizer ställer automatiskt in bästa ljudfrekvensbalans för den valda genren. Vare sig du lyssnar på jazz, rock eller pop så använder equalizern förinställda nivåer som gör att du kan njuta till det bästa ljudet för just den musikstilen.

 • Dra och släpp dina låtar enkelt – ingen programvara behövs

  Dra och släpp dina låtar enkelt – ingen programvara behövs

  Du kan snabbt och enkelt kopiera din musiksamling på datorn till GoGear-spelaren. Anslut bara GoGear till datorn när du har Windows® Explorer öppet, välj de låtar eller mappar du vill kopiera till spelaren. Dra sedan de valda filerna till GoGears musikmapp. Så enkelt är det. Du behöver inte installera fler programvaror!

 • Röstinspelning för att ta anteckningar eller spela in vad som helst, när som helst

  Röstinspelning för att ta anteckningar eller spela in vad som helst, när som helst

  Med röstinspelning får du en GoGear-spelare som snabbt görs om till en behändig diktafon. Förutom att lyssna på musik eller radio, kan du även göra röstnoteringar om vad som hänt på arbetet eller i skolan, spela in inköpslistor och telefonnummer eller varför inte texten till en ny låt. Genom att trycka på inspelningsknappen och tala i den inbyggda mikrofonen, komprimeras och sparas röstmeddelandet i det interna minnet. Röstinspelning gör spelaren till en bärbar bandspelare så att du kan spela in vad du vill, när du vill och var du vill!

 • Liten och användbar för maximal bärbarhet

  Liten och användbar för maximal bärbarhet

  Det ultimata inom bärbar musik – den här Philips GoGear-spelaren är klar att bära och ta med sig. Den lätta och ultrakompakta enheten ger dig enastående ljudkvalitet och en sann bärbar underhållningsupplevelse när du är i farten.

 • Robust och hållbar med aluminiumfinish

  Robust och hållbar med aluminiumfinish
Visa alla specifikationer
 • Lagringskapaciteten baseras på 4 minuter långa låtar och 64 kbit/s WMA-kodning eller 128 kbit/s MP3-kodning.
 • Faktisk överföringshastighet kan variera beroende på det operativsystem och den programkonfiguration som du använder.
 • 1 GB = 1 miljard byte, det tillgängliga lagringsutrymmet är mindre.
 • Valfria versioner med eller utan radio finns tillgängliga
 • Uppladdningsbara batterier klarar endast ett begränsat antal laddningar och måste så småningom bytas ut. Batterilivslängden och antalet möjliga uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av