1
Bärbara ljudenheter

MP4-spelare

  MP4-spelare

  Suverän ljudupplevelse

  Fånga skojigheter och favoritögonblick med GoGear Cam, som innehåller en inbyggd kamera och en lättanvänd programvara som du kan använda till att ladda upp och dela foton och videor online. Lyssna på musik med överlägsen ljudkvalitet med FullSound™ och bekväma hörlurar. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Suverän ljudupplevelse

Fånga skojigheter och favoritögonblick med GoGear Cam, som innehåller en inbyggd kamera och en lättanvänd programvara som du kan använda till att ladda upp och dela foton och videor online. Lyssna på musik med överlägsen ljudkvalitet med FullSound™ och bekväma hörlurar. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Suverän ljudupplevelse

Fånga och dela med dig av ögonblicket

 • 2 tums färgskärm för enkel och intuitiv navigering

  2 tums färgskärm för enkel och intuitiv navigering

  En cool 5,1 cm (2") stor skärm med hög upplösning på GoGear-spelaren ger dig utmärkt videokvalitet och skarpa, levande bilder. Färgmenyn och den stora skärmen, som gör att du lätt kan navigera bland mediefiler, gör multimedieupplevelsen för dig i farten komplett.

 • Upp till 2 timmars videoinspelningstid

  Upp till 2 timmars videoinspelningstid

  Med en videoinspelningstid på upp till två timmar kan du alltid fånga rörliga bilder.

 • Mappvy för att organisera och visa mediefiler på datorn

  Mappvy för att organisera och visa mediefiler på datorn

  Mappvyn är en valfri sökvägsvy i GoGear-spelaren där du kan bläddra mellan alla filer på spelaren på samma sätt som i en dator. Från mappvyn kan du öppna alla filer som stöds (t.ex. musik, bilder eller videor) lika lätt som att välja filen och trycka på Play.

 • FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad MP3-musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva CD-musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade MP3-musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Inbyggd kamera för ögonblicksbilder och videoinspelning

  Inbyggd kamera för ögonblicksbilder och videoinspelning

  Fånga de bästa stunderna i livet. Din GoGear innehåller nu en kamera, som gör att du kan spela in videoklipp och fotografera vart du än går. Med en strömbrytare och en knapptryckning tas foton och filmas videoklipp som lagras som älskade minnen. Få ut ännu mer av bilderna med färgeffekter som svartvitt, skiss, specialfärg, negativ eller sepia. Med GoGear missar du aldrig mer en fotomöjlighet.

 • microSD-kortplats för utökad minneskapacitet

  microSD-kortplats för utökad minneskapacitet

  Liten är bäst när det gäller mobila enheter, men inte för minneskapacitet. Med GoGear-spelaren kan du få det bästa av två världar bara genom att ansluta ett microSD-kort. microSD-kortet visas som en andra, flyttbar enhet när spelaren är ansluten till datorn för enkel filöverföring. Bara läs in önskat innehåll på kortet och sätt i det i spelaren. Du kan köpa ett minneskort på 32 GB och utvidga minneskapaciteten i GoGear, så att du inte behöver oroa dig för att få slut på underhållning.

 • Komposit-TV-utgång för att spela och dela med sig av videor på TV

  Komposit-TV-utgång för att spela och dela med sig av videor på TV
Visa alla specifikationer
 • Faktisk överföringshastighet kan variera beroende på det operativsystem och den programkonfiguration som du använder.
 • 1 GB = 1 miljard byte, det tillgängliga lagringsutrymmet är mindre.
 • Windows Media och Windows-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.
 • Uppladdningsbara batterier klarar endast ett begränsat antal laddningar och måste så småningom bytas ut. Batterilivslängden och antalet möjliga uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar.
 • Från Philips

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av