1

MP4-spelare med dockningshögtalare

  -{discount-percentage}%

  MP4-spelare med dockningshögtalare

  Kraftfullt ljud

  Känn hur rummet fylls av liv när du spelar musik med GoGear Vibe fäst i GoGear-dockningsenheten. Och du kan spela musik från dockan i upp till 8 timmar när du är i farten. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftfullt ljud

Känn hur rummet fylls av liv när du spelar musik med GoGear Vibe fäst i GoGear-dockningsenheten. Och du kan spela musik från dockan i upp till 8 timmar när du är i farten. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

GoGEAR MP4-spelare med dockningshögtalare

ViBE med GoGear-docka, 4 GB* SA3DKV04KN/02 Hitta liknande produkter

Kraftfullt ljud

Hemma och på resan

 • FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad MP3-musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva CD-musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade MP3-musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Philips Songbird: ett enkelt program att upptäcka, spela upp, synkronisera

  Philips Songbird: ett enkelt program att upptäcka, spela upp, synkronisera

  Philips Songbird, ett enkelt och användarvänligt program som levereras med your GoGear-spelaren, ger dig möjlighet att upptäcka och spela upp alla dina media, och smidigt synkronisera dem med din Philips GoGear. Med de intuitiva och kraftfulla musikhanteringsfunktionerna kan du upptäcka nya artister och musikstilar direkt i programmet via butiker, tjänster och webbplatser för musik och media. Spela upp ditt bibliotek och media från internet och synkronisera allt smidigt från datorn till din Philips GoGear.

 • Total uteffekt på 4 W RMS

  Total uteffekt på 4 W RMS

  Det här systemet har total uteffekt på 4 W RMS. RMS står för Root Mean Square (kvadratroten ur medelvärdet), som är ett vanligt mått på ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. Ju högre wattal desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

 • Snabbladdning för 90 minuters uppspelning på bara 5 minuter

  Snabbladdning för 90 minuters uppspelning på bara 5 minuter

  Ibland behöver du bara din GoGear-spelare när du ska till jobbet och hem igen eller på en kort löprunda – men du glömde att ladda den kvällen innan. Frustration och tråkiga, tysta resor hör nu till en svunnen tid med snabbladdning. Med Philips smarta och bekväma lösning kan du ansluta din GoGear till datorn eller USB-laddaren i endast 5 minuter för att sedan få makalösa 90 minuters ljuduppspelning! Snabbladdning använder mycket högre strömnivåer för att litiumbatteriet på nolltid ska få så mycket kraft att du klarar dig … och hålla musiken igång. 

 • 1,8 tums färgskärm för enkel och intuitiv navigering

  4,6 cm (1,8") färgskärm för enkel navigering inom kontrollmenyn eller din GoGear-spelares musikfiler.

Visa alla specifikationer
 • Lagringskapaciteten baseras på 4 minuter långa låtar och 64 kbit/s WMA-kodning eller 128 kbit/s MP3-kodning.
 • 1 GB = 1 miljard byte, det tillgängliga lagringsutrymmet är mindre.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av