1
Bärbara ljudenheter

MP3-spelare

  MP3-spelare

  Digital musik i farten

  Lyssna på MP3- och WMA-musik i farten med Philips musikspelare. Med spelaren följer skal i olika färger för att passa din stil. Upplev din favoritmusik hela dagen med ett AAA-batteri. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital musik i farten

Lyssna på MP3- och WMA-musik i farten med Philips musikspelare. Med spelaren följer skal i olika färger för att passa din stil. Upplev din favoritmusik hela dagen med ett AAA-batteri. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Digital musik i farten

med utbytbara skal

 • Spela upp MP3-, WMA- eller DRM-musik från prenumerationstjänster

  Spela upp MP3-, WMA- eller DRM-musik från prenumerationstjänster

  Din GoGear-spelare har funktioner för den senaste Windows Media DRM-tekniken (Digital Rights Management) från Microsoft som gör det möjligt att identifiera och spela upp musik som du köper eller prenumererar på via ljudtjänster online som använder samma teknik. Du kan också skapa dina egna MP3- eller WMA-musikfiler genom att rippa ljud-CD-skivor och överföra dem till spelaren, för att på så sätt kunna njuta av den rika floran av tillgänglig digital musik.

 • Röstinspelning för att ta anteckningar eller spela in vad som helst, när som helst

  Röstinspelning för att ta anteckningar eller spela in vad som helst, när som helst

  Med röstinspelning får du en GoGear-spelare som snabbt görs om till en behändig diktafon. Förutom att lyssna på musik eller radio, kan du även göra röstnoteringar om vad som hänt på arbetet eller i skolan, spela in inköpslistor och telefonnummer eller varför inte texten till en ny låt. Genom att trycka på inspelningsknappen och tala i den inbyggda mikrofonen, komprimeras och sparas röstmeddelandet i det interna minnet. Röstinspelning gör spelaren till en bärbar bandspelare så att du kan spela in vad du vill, när du vill och var du vill!

 • Snabba nedladdningar från datorn via USB 2.0*

  Snabba nedladdningar från datorn via USB 2.0*

  Nu är det lekande lätt att överföra stora musik- och videodatafiler i höga hastigheter från datorn till en bärbar MP3- eller MP3-videospelare, tack vare USB 2.0-enheten som medföljer spelaren. Anslut bara den till USB 2.0-porten på datorn med hjälp av den medföljande kabeln, så kan den snabba processen starta. Din musik är klar att tas med vart du än ska.

 • Liten och användbar för maximal bärbarhet

  Liten och användbar för maximal bärbarhet

  Det ultimata inom bärbar musik – den här Philips GoGear-spelaren är klar att bära och ta med sig. Den lätta och ultrakompakta enheten ger dig enastående ljudkvalitet och en sann bärbar underhållningsupplevelse när du är i farten.

 • Lyssna på upp till 10 timmars musik*

  Lyssna på upp till 10 timmars musik*

  Strömmen i spelaren räcker så länge som 10 timmars musikuppspelning eller FM-radiolyssning – på en enda laddning.

 • Plug and play-data

  Plug and play-data

  Med plug and play-funktionen kan du lätt överföra musik-, bild-, video- eller datafiler från datorn till musikspelaren. Anslut helt enkelt GoGear MP3- eller MP3-videospelaren till datorn med den medföljande kabeln. Datorn identifierar automatiskt spelaren som en flyttbar flashlagringsenhet och du kan lätt dra filer med hjälp av Utforskaren i Windows eller Apple Macintosh. Allt du behöver göra nu är att fylla GoGear-spelaren med musik och data – varje dag.

 • Equalizern ger bästa ljudet för din musikstil

  Equalizern ger bästa ljudet för din musikstil

  GoGear-spelare med equalizer ställer automatiskt in bästa ljudfrekvensbalans för den valda genren. Vare sig du lyssnar på jazz, rock eller pop så använder equalizern förinställda nivåer som gör att du kan njuta till det bästa ljudet för just den musikstilen.

 • FM-radiohörlurar som kan användas med alla bärbara ljudspelare

  Lyssna på dina favorit-FM-radiokanaler när som helst, utan att behöva bära med dig din bärbara ljudspelare med FM-radio. Med den här kombinationen med radiofunktion i högtalarna kan du lyssna på FM-musik, eller stänga av radion och helt enkelt ansluta dem till din bärbara ljudspelare och lyssna på din egen musik. Lyssna på upp till 15 timmars kontinuerlig FM-musik, tack vare det utbytbara knappbatteriet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av