1
Bärbara ljudenheter

MP3-videospelare

  MP3-videospelare

  Suverän ljudupplevelse

  GoGEAR MP3-videospelare med 4,3 tums pekskärm ger dig videoklipp med livfulla detaljer och skärpa. Se videoklipp i vanliga format som RMVB, MPEG4 och AVI med HD-kvalitet. Fördubbla nöjet med en 4,3 tums pekskärm, en inbyggd högtalare och ett stöd. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Suverän ljudupplevelse

GoGEAR MP3-videospelare med 4,3 tums pekskärm ger dig videoklipp med livfulla detaljer och skärpa. Se videoklipp i vanliga format som RMVB, MPEG4 och AVI med HD-kvalitet. Fördubbla nöjet med en 4,3 tums pekskärm, en inbyggd högtalare och ett stöd. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Suverän ljudupplevelse

med uppspelning av FullSound och HD-video

 • FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad MP3-musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva CD-musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade MP3-musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Surround för filmer placerar dig mitt i handlingen

  Surround för filmer placerar dig mitt i handlingen

  Surround för filmer är en avancerad ljudteknik som direkt analyserar varje ljudkälla i ett film- eller videoljudspår för att återskapa en naturlig ljudbild med ljudelement som är individuellt och exakt lokaliserade. De behandlade ljudelementen skickas sedan direkt till örat via In-Ear-hörlurar. Surround för filmer genererar ett naturligt akustiskt utrymme som baseras på ljudspårets faktiska innehåll. Resultatet blir att lyssnaren hamnar mitt i händelsernas centrum och får en omslutande surroundupplevelse – precis som filmens ljudtekniker tänkte sig.

 • Inbyggd högtalare för högljudd underhållning

  Inbyggd högtalare för högljudd underhållning

  Låt din GoGEAR-spelare sjunga ut när du är ute i farten. Spelaren har en kraftfull, inbyggd högtalare som gör att du kan ta del av, och dela med dig av, sensationella musik- och filmupplevelser – var du än är. Du slipper krångel med att ansluta externa högtalare och gör delning så mycket mer njutbar. GoGEAR gör underhållningen mer underhållande.

 • 4,3 tums WQVGA+ 16:9 pekskärm för fantastisk underhållning

  4,3 tums WQVGA+ 16:9 pekskärm för fantastisk underhållning

  Med GoGEAR MP4-videospelarens 4,3 tums WQVGA+ 16:9 pekskärm får du enastående bildkvalitet. Filmerna och fotona får en klar, levande bildkvalitet och du kan lätt bläddra bland din musik med hjälp av färgmenyn. Skaffa dig bättre underhållning med GoGEAR.

 • Pekskärmskontroll för smidig och intuitiv navigering

  Pekskärmskontroll för smidig och intuitiv navigering

  Du känner hur smidigt och intuitivt du kan kontrollera den bärbara GoGear-spelaren när du berör den med fingertopparna. Det intuitiva pekskärmsgränssnittet gör navigeringen enkel, oavsett om du styr musikuppspelningsfunktionerna, bläddrar i dina video- och bildsamlingar eller väljer radiokanaler. Klicka bara direkt på spelarens skärm för att snabbt navigera genom menyer och bläddra genom mappar. Det är vad vi kallar enkelt och praktiskt.

 • microSD-kortplats för utökad minneskapacitet på upp till 32 GB

  microSD-kortplats för utökad minneskapacitet på upp till 32 GB

  Liten är bäst när det gäller mobila enheter, men inte för minneskapacitet. Med GoGEAR-spelaren kan du få det bästa av två världar bara genom att ansluta ett microSD-kort. microSD-kortet visas som en andra, flyttbar enhet när spelaren är ansluten till datorn för enkel filöverföring. Du kan köpa ett minneskort på 32 GB och utvidga minneskapaciteten i GoGear. Bara läs in önskat innehåll på kortet och sätt i det i spelaren så behöver du inte oroa dig för att få slut på underhållning.

 • FM-radio med 30 snabbval för fler musikalternativ

  FM-radio med 30 snabbval för fler musikalternativ

  Med digital FM-radio får du ytterligare musikalternativ till din musiksamling på GoGear. Sök helt enkelt efter kanalen du vill ställa in som snabbval och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Du kan ställa in upp till 30 radiokanaler som snabbval och lyssna på dina favoritprogram i farten.

 • Inbyggt stöd för bekväm handsfree-visning

  Inbyggt stöd för bekväm handsfree-visning

  GoGEAR MP4-videospelare har ett inbyggt stöd så att du ska kunna luta tillbaka och njuta av underhållningen. Det stadiga stödet kan lätt fällas ut så att du kan ställa ifrån dig spelaren – när som helst, var som helst. När du har tittat klart fäller du bara tillbaka stödet i skåran. Med GoGEAR kan du verkligen luta dig tillbaka och njuta.

 • Röstinspelning för att ta anteckningar eller spela in vad som helst, när som helst

  Röstinspelning för att ta anteckningar eller spela in vad som helst, när som helst

  Med röstinspelning får du en GoGear-spelare som snabbt görs om till en behändig diktafon. Förutom att lyssna på musik eller radio, kan du även göra röstnoteringar om vad som hänt på arbetet eller i skolan, spela in inköpslistor och telefonnummer eller varför inte texten till en ny låt. Genom att trycka på inspelningsknappen och tala i den inbyggda mikrofonen, komprimeras och sparas röstmeddelandet i det interna minnet. Röstinspelning gör spelaren till en bärbar bandspelare så att du kan spela in vad du vill, när du vill och var du vill!

Visa alla specifikationer
 • Faktisk överföringshastighet kan variera beroende på det operativsystem och den programkonfiguration som du använder.
 • 1 GB = 1 miljard byte, det tillgängliga lagringsutrymmet är mindre.
 • Har funktioner för nedladdnings- och prenumerationstjänster som är kompatibla med WMA DRM10
 • Windows Media och Windows-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.
 • Uppladdningsbara batterier klarar endast ett begränsat antal laddningar och måste så småningom bytas ut. Batterilivslängden och antalet möjliga uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar.
 • Från Philips

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av