Pronto

Kontrollpanel för hemmabio

  Pronto

  Kontrollpanel för hemmabio

  Lätt kontroll med en hand

  Den kostnadseffektiva kontrollösningen för alla ljud- och videoenheter, anpassningsbar till dina och familjens behov.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lätt kontroll med en hand

 • Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Med enknappsfunktionerna kan du utföra flera kommandon genom att bara trycka på en enda knapp via ett makro. Makrot kombinerar en rad förprogrammerade kommandon i en enda knapp. Du behöver därför bara trycka på en knapp för att utföra en rad olika funktioner.

 • Utförlig databas med IR-koder för de flesta enheter och fabrikat

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med ID-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra ID-signalerna till fjärrkontrollen. Välj önskade IR-koder i databasen så kan du styra nästan alla ljud-/videosystem på marknaden i dag, oavsett modell eller märke.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Programmerbara hårda knappar för vanliga funktioner

  Med programmerbara hårda knappar får du direkt åtkomst till de vanligaste funktionerna på fjärrkontrollen, exempelvis volymkontrollen, kanalväljare och tangenter för markörnavigering.

 • LCD-skärm med gråskalor visar naturtrogna, lättlästa knappar

  Skapa en egen layout i gråskalor. Knappar och kommandon är lätta att välja med pekskärmen.

 • Enhetsredigering för att anpassa fjärrens användargränssnitt

  Du kan finjustera makron, fördröjningar, timer och enheter på fjärrkontrollen för att säkerställa att de fungerar på rätt sätt. Öppna inställningsmenyn och välj lämplig åtgärd: skapa etikett, lägg till, ta bort, flytta.

 • Datorprogram för att skapa ett eget användargränssnitt

  Datorprogram för att anpassa fjärrkontrollens användargränssnitt ingår. Du kan t.ex. skapa egna skärmar och ge det ett personligt utseende. När du har installerat programvaran och skapat användargränssnittet överför du det till fjärrkontrollen antingen via RS232, USB eller trådlöst.

 • LCD-skärm med bakgrundsbelysning när det är mörkt

  Bakgrundsbelysning lyser upp LCD-displayen eller knappsatsen så att de går lättare att använda i mörker. De två vanligaste typerna av bakgrundsbelysning är LED och EL (elektroluminescens). Fjärrkontroller där LED-tekniken används är vanligtvis ljusstarka men ojämna med en gul eller grön färg, medan EL-paneler har jämnare färgnyanser i blått, vitt och grönt.

 • Knappar för digital kontrastkontroll optimerar tydligheten

  Kontrasten bestämmer hur "klar" en LCD-skärm är för visning. Den digitala kontrastkontrollen är en specifik justering som gör att du kan anpassa skärmens visningsegenskaper.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av